Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Nerlingers būs "Bayern" jaunais ģenerālmenedžeris

Nerlingers būs "Bayern" jaunais ģenerālmenedžeris
Kristians Nerlingers
Foto: www.tz-online.de

Par Vācijas futbola kluba Minhenes "Bayern" jauno ģenerālmenedžeri apstiprināts komandas bijušais spēlētājs Kristians Nerlingers, kurš ieņems Uli Hēnesa vietu.

"1. jūlijā Nerlingers kļūs par mūsu sporta direktoru," apstiprināja Hēness, kurš šajā amatā strādā jau 30 gadu. Tāpat Hēness cer Nerlingeram atrast palīgu, kurš nodarbosies ar kluba mārketinga un sponsoru lietām, kamēr Nerlingers koncentrēsies komandas jautājumos.

Šogad "Bayern" komandā notiks lielas strukturālas pārmaiņas. Direktora vietu atstās Francs Bekenbauers, uz kura amatu pretendēs līdzšinējais ģenerālmenedžeris Hēness. Bet Hēnesa vietu ieņems Nerlingers, kurš iepriekš strādāja par komandas menedžeri.

"Bayern" komandā Nerlingers spēlēja laikaposmā no 1992. līdz 1998. gadam. Pēc futbolista karjeras beigām 2006. gadā viņš iestājās Minhenes Biznesa skolā, bet 2008. gada 1. jūlijā tika apstiprināts par "Bayern" menedžeri.

Jau ziņots, ka 1. jūlijā "Bayern" komandai būs arī jauns galvenais treneris. Pēc Jirgena Klinsmana atlaišanas un pagaidu trenera Jupa Heinkesa pilnvaru beigām darbu uzsāks holandiešu speciālists Luiss van Gāls.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-24 23:13, pirms 15 gadiem
Leģenda Ulijs aiziet ... diemžēl... sportā izcilu personību paliek arvien mazāk pie tam maz ir t.s. slikto zēnu kāds nu Hēness bija par 100%