Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Prēdls tiek Brēmenes "Werder"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Prēdls tiek Brēmenes "Werder"
Prēdlu (pa labi) ar ierašanos
Brēmenē sveic treneris Šāfs.
Foto: www.werder.de

Talantīgais austriešu aizsargs Sebastiāns Prēdls pēc šīs sezonas pievienosies Brēmenes "Werder" futbola klubam, ar ko šodien tika panākta vienošanās.

20 gadus vecais Prēodls ikdienā spēlē Austrijas komandā Grācas "Sturm". Tomēr pēc šīs sezonas talantīgais un perspektīvais futbolists pāries uz Brēmenes "Werder", ar ko šodien tika panākta vienošanās. Prēdls, kurš, neskatoties uz savu vecumu, paspējis aizvadīt jau sešas spēles arī Austrijas nacionālajā pieaugušo izlasē, Brēmenes klubam pievienosies šī gada 1. jūlijā. Darījuma summa esot 2,5 miljoni eiro.

1,93 metrus garais austriešu aizsargs par šodienas darījumu bija priecīgs: "Izšķīros par labu Brēmenei, jo man ir sajūta, ka šeit varēšu strādāt uzticīgu cilvēku apkārtnē."

Par jaunieguvumu priecīgs ir arī "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs: "Mēs jau sen viņu uzmanījām un vērojām. Prēdls lieliski nospēlēja U-20 pasaules čempionātā Kanādā. Mēs esam pārliecināti, ka Brēmenē futbolists sasniegs augstus mērķus." Viņam pievienojās arī vācu kluba direktors Klauss Allofs: "Sebastiāns ir viens no lielākajiem austriešu futbola talantiem. Tas ir lieliski, ka varējām viņu pārliecināt, jaunu izaicinājumu meklēt tieši šeit."

Prodls Austrijas izlasē debitēja 19 gadu vecumā pagājušā gada maijā draudzības spēlē pret Skotiju. Kopš tā brīža viņš izlases sastāvā laukumā izgājis vēl piecreiz. Kopš 2006. gada Prēdls aizvadījis 31 maču Austrijas Bundeslīgā, gūdams arī trīs vārtus. Pagājušā gada vasarā Prodls Austrijas U-20 izlasi kapteiņa statusā palīdzēja iekļūt pasaules čempionāta pusfinālā. Viņš arī tika iekļauts simboliskajā turnīra izlasē.

Izmantotie resursi:
www.werder.de

     [+] [-]

, 2008-01-24 22:04, pirms 16 gadiem
izklausaas labs....bet diemzheel neesmu redzeejis kaa vinjsh speelee...!!!

     [+] [-]

, 2008-01-24 22:07, pirms 16 gadiem
Šitais tad vēl tā talants, bet es nesaprotu, ko Vonlantens vēl dara Zalcburgā... Viņam jau sen vajadzēja spēlēt kautkur citur.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-24 22:34, pirms 16 gadiem
U20 pasaules chempionaataa Prodls bija lielisks. Breemenee vinju jau gaida draugs un kompanjons - Martins Harniks... Tiesa gan, Prodlam priekshaa ir triis visaugstaakaas klases konkurenti - Naldo, Mertesakers un Pasanens. Iisteniibaa pat Niimaijers pretendee uz centra aizsaga poziiciju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-25 08:07, pirms 16 gadiem
latgalits - domāju, ka austriešiem patiešām futbolā ir vairāk, par ko priecāties. Eiropas čempionāts pie viņiem ar izlases piedalīšanos, U-20 izlase pasaules čempī 4.vietā - skaidrs, ka švaki viņiem neiet...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-25 14:10, pirms 16 gadiem
Nu ir jau gan labāka viņiem izlase, manuprāt. Vismaz nākotnē tāda noteikti būs, kamēr mums nekas daudz pozitīvāks nesolās būt.

Par Red Bulls - neizgāzās. Zaudēt Doņeckas Shahter nav kauns, abas komandas ir lielbudžeta un kādam jau bija jākrīt.