Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bābels cer, ka Lēmans paliks

Bābels cer, ka Lēmans paliks
Jens Lēmans
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Stuttgart'' galvenais treneris Markuss Bābels mudinājis komandas spēlētājus pārliecināt un pierunāt vārtsargu Jensu Lēmanu nepamest klubu.

Lēmans pievienojās ''Stuttgart'' šīs sezonas sākumā, pārnākot no Londonas ''Arsenal'' un parakstot līgumu uz vienu sezonu.

Lai nu kā, klīst runas, ka Lēmans nav apmierināts ar komandas pašreizējiem rezultātiem un varētu pamest komandu, ja sniegums neuzlabosies. Bundeslīgas turnīra tabulā ''Stuttgart'' pašreiz ieņem tikai 10. vietu 18 komandu konkurencē, atpaliekot tikai 10 punktus no līderiem ''Hoffenheim'' un ''Bayern''.

Komandas galvenais treneris Bābels ir cerību pilns, ka 39 gadus vecais vārtsargs tomēr nepametīs ''Stuttgart'' un mudinājis pārejos spēlētājus atlikušajā sezonas daļā parādīt komandas īsto spēku. Arī kluba vadība vēlas pagarināt līgumu ar pieredzējušo vārtsargu.

''Jens nav apmierināts ar komandas viduvējo sniegumu,'' laikrakstam ''Bild'' paziņoja Bābels.

''Tas ir saprotami, taču ņemot vērā viņa vecumu, domāju, ka Jensam nākotnē vairs nebūs daudz iespēju cīnīties par tituliem, tāpēc komandai ir pienākums pierādīt gan kluba vadībai, līdzjutējiem, gan pašiem sev, ka joprojām ir iespēja cīnīties par augstām vietām. Esmu runājis ar Jensu un sacījis viņam, ka būšu ļoti pateicīgs un laimīgs, ja viņš paliks. Viņš zina, cik ļoti visi viņu ciena kā futbolistu un personību,'' piebilda Bābels.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2009-01-20 19:25, pirms 15 gadiem
Nu gan,viens nav ciniitājs!!!!turies Lens

  +1 [+] [-]

, 2009-01-20 19:29, pirms 15 gadiem
a nefig vinjam bankas laist i rezultats bus labaks

  -1 [+] [-]

, 2009-01-20 19:29, pirms 15 gadiem
visu cieņu Lēmanam! neīpasi viņs simpatizē, kā persona, bet visu cieņu, kā futbolistam. lai gan Stutgartē vairs viņs nespēlē tik ļoti labi.

     [+] [-]

, 2009-01-20 19:58, pirms 15 gadiem
Nav jau vairs nekāds superJensiks, bet nu Štutgartei nekas labāks šobrīd nav

  +4 [+] [-]

, 2009-01-20 20:24, pirms 15 gadiem
Vai tad ir kādi varianti Jensam tikt citā klubā? Nekas tāds pagaidām nav dzirdēts, ja nu šeit domāts par karjeras beigām.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-21 21:44, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Vai tad ir kādi varianti Jensam tikt citā klubā? Nekas tāds pagaidām nav dzirdēts, ja nu šeit domāts par karjeras beigām.
nu droska pa karjeras beigaam..bet liidz apalajiem 40 vajadzeetu nospeeleet
un moska varetu pievienoties vadosajai ..nu nez..cehu komandai lai dabuutu kadu titulu/trofeju