Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rauls sezonas beigās pametīs "Schalke", karjeru turpinās ārpus Eiropas

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Rauls sezonas beigās pametīs "Schalke", karjeru turpinās ārpus Eiropas
Rauls
Foto: AFP/Scanpix

Slavenais spāņu uzbrucējs Rauls pēc šīs sezonas beigām pametīs Vācijas Bundeslīgas klubu Gelzenkirhenes "Schalke", kuram pievienojās 2010. gada vasarā. 34 gadus vecais futbolists karjeru turpināšot ārpus Eiropas – Rauls vēlas spēlēt kādā ne pārāk spēcīgā līgā.

Rauls 2010. gada vasarā pievienojās "Schalke" pēc 16 sezonām savā dzimtajā vienībā Madrides "Real". Uzbrucējs ātri ieguva vietu komandas pamatsastāvā un iepriekšējā sezonā 34 Bundeslīgas mačos iesita 13 vārtus, esot rezultatīvākais "Schalke" rindās. Šosezon viņam 30 spēlēs jau 14 precīzi sitieni, taču pēc šī čempionāta beigām (Bundeslīgā vēl trīs kārtas) Rauls atstās Gelzenkirheni.

Tiek ziņots, ka "Schalke" piedāvājusi uzbrucējam viena gada līgumu ar algas samazinājumu (no septiņiem miljoniem eiro uz četriem), taču Rauls nav piekritis. "Šis lēmums [atstāt "Schake"] bija ļoti grūts. Vēlos pateikties klubam, prezidentam un trenerim par pacietību. Esmu pieņēmis pareizu lēmumu, jo mana nākotne nav Eiropā. Ar aģentu pārspriedīšu piedāvājumus un tad izlemšu, kur turpmāk spēlēšu. Tas nebūs ļoti augsta līmeņa čempionāts," tā saka Rauls.

Līdz šim baumots, ka uzbrucējs varētu pārcelties uz ASV vai Āziju, bet runas par futbolista došanos uz Kataru jau noliegtas. "Schalke" gatavojas piedāvāt Raulam atvadu maču 2013. gadā ar vēl nezināmu pretinieku, kā arī grasās uz laiku iemūžināt viņa septīto numuru, neļaujot ar to spēlēt nevienam citam.

Izmantotie resursi:
Goal.com