Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Eberts uz laiku izslēgts no ''Hertha''

Eberts uz laiku izslēgts no ''Hertha''
Patriks Eberts

Berlīnes ''Hertha'' galvenais treneris Lusjens Favre uz laiku no komandas izslēdzis kādreizējo Vācijas U -21 pussargu Patriku Ebertu, kuru policija tur aizdomās par triju mašīnu sabojāšanu.

Eberts, kurš sestdien palīdzēja savai komandai Vācijas Bundeslīgas kopvērtējumā atrauties no Minhenes ''Bayern'' nu jau par četriem punktiem, uzvarot Leverkūzenes ''Bayer'', trešdien no rīta tika nopratināts par trīs mašīnu īpašniekiem nodarīto skādi, laikā, kad viņš gāja uz mājām no savas dzimšanas dienas svinībām. Spēlētājam būs jāizlaiž šo sestdien paredzētā spēle pret Štutgarti.

''Patriks kādu laiku trenēsies ar amatieru komandu'', Favre stāsta kādam vācu izdevumam. ''Es vēl nevaru pateikt cik ilgu laiku Eberts nebūs ar mums, bet tas, ka viņš izlaidīs spēli pret ''Stuttgart'' gan ir skaidrs'', piebilst treneris.

Par šo atgadījumu kopā ar ''Hertha'' spēlētāju nopratināts arī tagadējais Dortmundes ''Borussia'' pussargs Kevins Princs, kurš ir paņemts uz īres nosacījumiem no angļu kluba Totenhemas ''Hotspur''.

izmantotie resursi:
goltv.tv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-19 20:34, pirms 15 gadiem
nu ko lai saka lol