Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Podoļska pāreja uz Ķelni gatava

Podoļska pāreja uz Ķelni gatava
Lukašs Podoļskis
Foto: AP

Vācijas izlases un Minhenes "Bayern" uzbrucējs Lukašs Podoļskis nākamo sezonu uzsāks sava bijušā kluba "1. FC Köln" rindās. Par pāreju oficiāli tiks paziņots pirmdien.

Jau sen tika baumots, ka Lukašs pārcelsies uz savu klubu. Podoļskis "Bayern" sastāvā netika pie teikšanas un bija nelaimīgs milzīgās konkurences (senāk - Makajs, Pizaro, Šlaudrafs, tagad - Toni un Kloze) dēļ, tāpēc "Bayern" spēlētājam atļāva veikt pārrunas ar jaunu klubu un izskatīja piedāvājumus, kas sastādīja vismaz 10 miljonus eiro.

Arī "Bayern" ģenerālmenedžeris Ūli Hēness apstiprinājis šo informāciju: "Es domāju, ka rīt (pirmdien) Podoļskis parakstīs līgumu ar Ķelnes klubu, taču līdz sezonas beigām vēl paliks mūsu rīcībā." Jāpiebilst, ka Podoļskis izrādījis atklātu vēlmi spēlēt, jo nauda šajā darījumā nespēlēs galveno lomu. Kamēr Minhenē futbolists saņēma 10 miljonu eiro sezonā, tikmēr Ķelnē viņš saņemšot vien trīs miljonus. Podoļskis ar "1. FC Köln" parakstīs četru gadu līgumu.

Transfēra summa tiek lēsta 10 miljonu eiro apmērā. Ķelnei tomēr atradusies nauda šim darījumam, jo iepriekš tika piedāvāts savdabīgs nomaksas veids - 7.5 miljoni eiro būtu nauda, ko klubs saņemtu par spēlētāju un vēl būtu divi pārbaudes mači ar Ķelni, no kuriem ienākumi tiktu "Bayern" [~1miljons par maču], kas kopā sastādītu 10 miljonu eiro summu. Podoļskis, neskatoties uz savu nelielo vecumu, jau ir aizvadījis 60 spēles Vācijas izlasē un guvis 31 vārtus, taču "Bayern" rindās viņam tā nav veicies. Kopš 2006. gada vasaras aizvadītas tikai 58 oficiālas spēles un gūti 12 vārti. Lielākā daļa spēļu tika aizvadīta pirmajā sezonā.

Izmantotie resursi:
goal.com
tz-online.de

  +7 [+] [-]

, 2009-01-19 00:05, pirms 15 gadiem
Lai veicas, ko citu pateikt? Pāris līmeņu zemāk ir...

  +4 [+] [-]

, 2009-01-19 00:08, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Lai veicas, ko citu pateikt? Pāris līmeņu zemāk ir...
Bet var redzēt, ka čalis grib spēlēt un nauda NAV noteicošais faktors Jo Ķelnē viņš saņems 3reiz(!!!!) mazāk!!

Man jau prieks, ka viņš pazūd, nebija spēlētājs priekš Bayern, nu nebija! NEpanes konkurenci Poldijs

     [+] [-]

, 2009-01-19 00:11, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Bet var redzēt, ka čalis grib spēlēt un nauda NAV noteicošais faktors Jo Ķelnē viņš saņems 3reiz(!!!!) mazāk!!

Man jau prieks, ka viņš pazūd, nebija spēlētājs priekš Bayern, nu nebija! NEpanes konkurenci Poldijs
Tā kā viņš trīs reizes neaktīvāk cīnījās par vietu Bayern sastāvā, tad ir pelnījis 3 reizes zemāku samaksu

  +2 [+] [-]

, 2009-01-19 00:55, pirms 15 gadiem
ja vinjam shitaa jaaciinaas par vietu zem saules,tad jau laikam treneris uzskata,ka vinjsh nemaz nav tik labs ...

  -2 [+] [-]

, 2009-01-19 01:00, pirms 15 gadiem
scorpio rakstīja: ja vinjam shitaa jaaciinaas par vietu zem saules,tad jau laikam treneris uzskata,ka vinjsh nemaz nav tik labs ...
Nejau viņa labumā/sliktumā problēma, bet gan tas, ka citi ir labāki. Treneris priekšroku dod Toni-Klozes duetam. Bayern nav daudz uzbrucēju, bet ir daži, augstākās klases Tāpēc grūti tikt Podoļskis nespēj panest konkurenci par vietu sastāvā

  +4 [+] [-]

, 2009-01-19 08:53, pirms 15 gadiem
labāk valis dīķī nekā reņģe jūrā, lai jau Poldijam veicās, Rābs no priekiem nezinās kur dēties

  -2 [+] [-]

, 2009-01-19 19:40, pirms 15 gadiem
a vaacijas izlasee meistardarbus rada tik ko tgd??vacija palausies uz vinju??jeb deel paarejas uz kelni liks gomezu ???jeb kaa/?