Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Pēc piedzīvotās sagrāves "Arminia" atbrīvo galveno treneri

Pēc piedzīvotās sagrāves "Arminia" atbrīvo galveno treneri
Mihaels Frontceks
Foto: AP

Pēc sestdien piedzīvotās sagrāves Vācijas bundeslīgā futbolā pret Dortmundes "Borussia" ar 0:6 no darba atbrīvots Bīlefeldas "Arminia" galvenais treneris Mihaels Frontceks.

Bundeslīgas kopvēr'tejumā "Arminia" atrodas tikai 16. vietā un pēdējā mačā tiksies ar "Hanover 96". Tās komandas, kas paliks 17. un 18. vietā, automātiski izkritīs uz 2. bundeslīgu, savukārt 16. vietas ieguvēja playoff mačā tiksies ar otrās divīzijas trešo komandu. "Arminia" un Kotbusas "Energie" vienībām šobrīd ir pa 27 punktiem, bet Bīlefeldas komanda atrodas augstāk, pateicoties labākais vārtu attiecībai.

"Komandas vadība nobalsoja par tūlītēju darba attiecību izbeigšanu ar Mihaelu Frontceku," teikts "Arminia" paziņojumā. Tomēr nav vēl pieņemts lēmums, kurš kļūs par nākamo treneri. Frontceks darbu ar komandu uzsāka šīs sezonas sākumā.

Izmantotie resursi:
Reuters