Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Gomess: "Mēs sakausim "Bayern" ar 2:1"

Gomess: "Mēs sakausim "Bayern" ar 2:1"
Mario Gomezs
Foto: AFP

Vācijas bundeslīgas futbola kluba "Stuttgart" uzbrucējs un viens no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Mario Gomess brīdinājis "Bayern" komandu, ka pēdējā kārtā, kad abas vienības tiksies savstarpējā spēlē, Minhenei klubam nebūs viegls ceļš uz uzvaru.

Kopvērtējumā līdervienībai "Wolfsburg" ir 66 punkti, bet "Bayern" un "Stuttgart" par diviem mazāk - 64 punkti. Ja pēdējā kārtā "Wolsburg" zaudēs Brēmenes "Werder", tad uzvaras gadījumā čempionu titulu iegūs tieši "Bayern" vai "Stuttgart". Tā būs arī cīņa par vietām UEFA Čempionu līgā nākamajā sezonā. Šajā cīņa var iejaukties arī Berlīnes "Hertha", kam šobrīd ir 63 punkti un pēdējā spēle ar pastarīti "Karlsruher SC".

"Mēs uzvarēsim ar 2:1," teica Gomess pēc sestdienas spēlēm, kad "Stuttgart" ar 2:0 pieveica "Energie, bet "Bayern" nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "Hoffenheim". Tāpat mēs ceram, ka "Werder" uzvarēs "Wolfsburg", un mums būs nodrošināja vieta Čempionu līgā, kā arī līgas tituls."

Tomēr Gomess atzīst, ka "Wolfsburg" ir izteikti favorīti. "Viss runā par labu Volfsburgas klubam. Grūti iedomāties, ka viņi zaudētu Brēmenei."

Tik saspringta cīņa bundeslīga nav bijusi kopš 1984. gada, kad sezonas beigās četru klubu starpā bija viens punkts. Toreiz uzvarēja "Stuttgart" ar 48 punktiem, tikpat bija "Hamburger SV" un Menhengladbahas "Borussia", bet 47 punkti un ceturtā vieta - "Bayern".

Izmantotie resursi:
sportinglife.com