Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Eggimans pārcelsies uz Hanoveri

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Eggimans pārcelsies uz Hanoveri
Eggimans cīņā ar Stīvenu Džerardu
Foto: AFP

Šveices izlases futbolists Mario Eggimans pēc šīs sezonas pārcelsies no "Karlsruher" uz "Hannover 96" klubu, kurā uzturēsies līdz par 2013. gadam.

"Bija svarīgi pārliecināt Mario par mūsu plāniem. Tas ir izdevies - viņš turpmākās piecas sezonas spēlēs pie mums," šodien preses konferencē par Šveices izlases aizsarga Mario Eggimana pārcelšanos uz Hanoveri svinīgi paziņoja kluba sporta direktors Kristiāns Hohstēters. Iepriecināts bija arī "Hannover" galvenais treneris Dīters Hekings: "Mario, pateicoties savai spēlētāja sagatavotībai un personībai var kļūt par ļoti svarīgu posmu mūsu komandas nākotnē. Vienošanās ar Eggimanu ir vēl viens solis mūsu komandas attīstībā."

Ar četriem vārtiem šosezon "Karlsruher" kapteinis Eggimans kļuvis par vienu no bīstamākajiem aizsargiem visā Bundeslīgā. "Komandas treneris un sporta direktors mani pārliecināja, ka "Hannover" vēlas progresēt, tādēļ vēlos piedalīties šajā procesā," tā par pāreju runāja 190 centimetrus garais Mario Eggimans. Pēc sešiem pavadītajiem gadiem Karlsrūē Eggimans pēc šīs vasaras mainīs komandu.

Izmantotie resursi:
www.hannover96.de

     [+] [-]

, 2008-03-10 22:42, pirms 17 gadiem
Njāā... Karlsrūei labi iet... Tikko bija 2.Bundeslīgā un tagad jau 6. vietā Bundeslīgā... Hannoverei viņš ir nepieciešams...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-11 18:12, pirms 17 gadiem
KSC izpaardodas Toties H96 paleenaam kljuust par nopietnu uznjeemumu... Domaaju, ka diezgan driiz pienaaks sezona, kad Hanovere kvalificeesies chempionu liigai!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-11 22:09, pirms 17 gadiem
zinaju ka ta notiks ar Karlsrue........sogad parsteidzosi labi speelee..