Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas kausa 1/2 finālā - ziemeļu derbijs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Vācijas kausa 1/2 finālā - ziemeļu derbijs
Ziemeļu derbijā starp "Hamburger SV" un "Werder"
vienmēr valdījusi bezkompromisa cīņa
Foto: AFP

Vakar vakarā tika veikta Vācijas kausa izcīņas 1/2 finālu pāru izloze futbolā. Noskaidrojies, ka par cīņu finālā savā starpā tiksies "Hamburger SV" un Brēmenes "Werder", kā arī Leverkūzenes "Bayer 04" un "1. FSV Mainz 05".

64 komandas pagājušā gada vasarā uzsāka cīņu par Vācijas kausu. Tagad atlikušas vairs tikai četras pretendentes. Vakar vakarā Vācijas sieviešu izlases futboliste Ariane Hingsta un Vācijas vīriešu izlases galvenais treneris Joahims Lēvs izlozēja 1/2 fināla pārus. Jau tagad skaidrs, ka kausam būs jauna īpašniece, jo no turpmākās cīņas izstājusies pērnās sezonas kausa ieguvēja - Minhenes "Bayern". Izloze lēma, ka par vietu finālā savā starpā "Ziemeļu derbijā" tiksies "Hamburger SV" un Brēmenes "Werder", savukārt vienīgā 2. Bundeslīgas pārstāve "1. FSV Mainz 05" viesosies Leverkūzenē pie "Bayer 04".

Hamburger SV - Werder Bremen

Dītmārs Baiersdorfers ("Hamburger SV" sporta direktors): "Mēs priecājamies par spēli savā laukumā. "Ziemeļu derbijs" pret Brēmenes "Werder" ir lieliska dāvana mūsu līdzjutējiem. Pavisam noteikti spēle būs aizraujoša un spraiga. Skaidrs, ka vēlamies spēlēt finālā Berlīnē."

Franks Baumans (Brēmenes "Werder" kapteinis): "Es jau zināju, ka tā notiks. Vācijas kausa izcīņā jau ilgu laiku mums nav veiksmes izlozē. Tagad vēlamies pārvarēt arī pēdējo barjeru ceļā uz finālu. Līdz Berlīnei ceļā ir tikai Hamburga."

Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05

Bruno Labadija (Leverkūzenes "Bayer 04" galvenais treneris): "Pusfinālā vairs nav vāju pretinieku. Jau no sākuma izvirzījām augstus mērķus kausa izcīņā, un tagad redzēsim, cik tālu tiksim. Esam jau pusfinālā un, protams, vēlamies tikt arī finālā."

Jerns Andersens ("1. FSV Mainz 05" galvenais treneris): "Tas ir nolādēti grūts uzdevums mums. 1/4 fināla mačā pret "Bayern" mēs redzējām, cik stipra ir Leverkūzenes "Bayer". Tomēr veiksmīga izloze tik un tā vairs nebija iespējama. Neskatoties uz to, meklēsim iespējas uzvarēt - beidzot šosezon esam aizvadījuši vairākas labas izbraukuma spēles."

Pusfināli norisināsies 21. un 22. aprīlī. Fināls notiks 30. maijā Berlīnes Olimpiskajā stadionā.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

     [+] [-]

, 2009-03-08 10:32, pirms 15 gadiem
Jācer, ka Hamburga spēlēs kā lielie Eiropas klubi, jo tad Werder uzvarēs!

  -2 [+] [-]

, 2009-03-08 10:57, pirms 15 gadiem
leverkuuzene pret werden finaals vasretu buut saads..

zinu ka ir riits.. moska es ko paarprotu

1/4 fināla mačā pret "Bayern" -nevajadzeeja buut "Bayer" ..? O.o

     [+] [-]

, 2009-03-08 13:16, pirms 15 gadiem
Es jau ceru, ka Oličs atkal ieliks tādu supergolu, kā līgas spēlē[arī kandidāts uz sezonas labāko golu] pret Werder-
youtube.com: YouTube - amazing goal (perfect strike) by...
Es par HSV, jo bez Bayern viņi vēl tādi normāli, bet jau varu apsveikt Maincu, ka tik tālu tika Izsita Schalki

  -1 [+] [-]

, 2009-03-08 14:35, pirms 15 gadiem
Kas par pārīti! HSV, izsitiet Werder un atriebiet par Milānu.

     [+] [-]

, 2009-03-08 22:06, pirms 15 gadiem
Wow, Maincai paveicies ar pretinieku Jāņem