Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Magats pametīs "Wolfsburg"; varētu pievienoties "Schalke 04"

Magats pametīs "Wolfsburg"; varētu pievienoties "Schalke 04"
Felikss Magats
Foto: AFP

Vācijas bundeslīgas futbolā pašreizējās līdervienības "Wolfsburg" galvenais treneris Felikss Magats pēc šīs sezonas atstās klubu un visticamāk, kļūs par "Schalke 04" galveno treneri.

"Wolfsburg" vadība trešdien apstiprināja, ka jūnija beigās Magats beigs darbu ar komandu. "Skaidri redzams, ka esam pat pārsnieguši tos mērķus, kurus uzstādījām, kad 2007. gada vasarā atnācu uz klubu," komandas mājaslapā internetā citēts Magats. Līgums ar klubu 55 gadus vecajam futbola speciālistam bija līdz 2010. gada vasarai.

Šobrīd bundeslīgas kopvērtējumā "Wolfsburg" atrodas liderpozīcijā, četras kārtas pirms sezonas beigām par trim punktiem apsteidzot pašreizējo čempioni Minhenes "Bayern".

Vācijas medijos jau kādu laiku tiek plaši baumots, ka Magats jauno sezonu uzsāks kā "Schalke 04" galvenais treneris, taču pats Magats iepriekš šo informāciju medijos ir noliedzis. Šodien paredzēta arī Gelzenkirhenes kluba preses konference.

Jau ziņojām, ka martā "Schalke 04" atlaida treneri Fredu Rutenu un menedžeri Andreasu Milleru, argumentējot to ar neveiksmīgo sniegumu šosezon. Pašlaik Gelzenkirhenes klubs kopvērtējuma tabulā atrodas tikai septītajā vietā.

Izmantotie resursi:
Reuters