Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Bayern'' 12 spēlētāju lieta: ''Freiburg'' lemj iesniegt apelāciju par mača rezultātu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Bayern'' 12 spēlētāju lieta: ''Freiburg'' lemj iesniegt apelāciju par mača rezultātu
Foto: Imago Images/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas komanda ''Freiburg'' paziņojusi, ka tā iesniegs apelāciju par spēles rezultātu pret Minhenes ''Bayern'' (1:4), kurā mača izskaņā ceturtā tiesneša kļūdas dēļ uz brīdi laukumā vienlaicīgi atradās 12 ''Bayern'' futbolisti.

Sestdien Vācijas Bundeslīgas ietvaros Minhenes ''Bayern'' ar 1:4 pārspēja ''Freiburg''. Līdz ar panākumu ''Bayern'' palielināja pārsvaru pār Dortmundes ''Borussia'' līdz deviņiem punktiem, tādējādi pietuvojoties desmitajam Bundeslīgas titulam pēc kārtas.

Mača rezultātu gan aizēnoja notikumi tās izskaņā. ''Bayern'' galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans veica dubulto maiņu, kā rezultātā viesi spēli atsāka 12 spēlētāju sastāvā. Tas radās ceturtā tiesneša kļūdas dēļ, kurš Komana 11. numura vietā uz maiņas tablo bija norādījis 29. Iespējams, šo sajukumu radīja Freiburgas iepriekš veiktā trīskāršā maiņa, kurā vienam no laukumā sūtītajiem futbolistiem bija 29. numurs. Lai nu kā, "Bayern" rindās nevienam šāda numura nebija, tādēļ Komans arī palika laukumā.

''Freiburg'' gan par šo misēkli varēja iesniegt sūdzību, kas var rezultēties ar tehniskā zaudējuma piešķiršanu ''Bayern''. Šodien ''Freiburg'' oficiāli paziņojusi, ka tieši to arī tā plāno darīt. Paziņojumā klubs uzsvēris, ka šāds lēmums pieņemts pēc garām diskusijām, tomēr norādījis, ka Bundeslīgas noteikumi liek arī komandai, kas nepieļāva šo kļūdu, aktīvi iesaistīties šīs situācijas atrisināšanā.

''Freiburg'' ar 45 punktiem pēc aizvadītām 28 spēlēm ieņem piekto vietu Bundeslīgā, tikai par trim punktiem atpaliekot no ceturtajā pozīcijā esošās ''Leipzig'', bet par sešiem no Leverkūzenes ''Bayer''.

Izmantotie resursi:
https://www.scfreiburg.com/aktuell/...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-04 21:34, pirms 3 gadiem
Protams, lai arī cerības ir tuvu nullei paskatoties tabulā skaidrs, ka jāpameiģina. 🤨

  -2 [+] [-]

, 2022-04-04 21:56, pirms 3 gadiem
Angļi grib Çempionu līgu uzvarēt. Atletico Madrid Fēliksa cena ap 113m£. Laikam Bayern Çempionu līga būs garām. Maiñas nav spējīgi normāli veikt. Nekàdu baumu nav, ka pirktu kàdu spēlētāju. Nav naudas Bayern.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-04 22:11, pirms 3 gadiem
Ja būtu 1:2 zaudējuši, vēl saprastu. Tur tie 12 spēlētāji laukumā bija uz pāris sekundēm, tas moments pilnīgi neko neietekmēja. Cerams tikpat ātri apelāciju noraidīs. Vēl jo vairāk, ka tā bija tiesnešu kļūda.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-04 22:16, pirms 3 gadiem
Neredzu vispār jēgu sniegt apelāciju, tas tāds nesportisks solis, čīkstēšana un ķeršanās pie pēdējā salmiņa, Freiburg tikai parāda sevi sliktā gaismā, tā tak bija arbitra kļūda, kurš parārīja nepareizo numuru uz tablo.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-04 22:39, pirms 3 gadiem
Pirms gadiem divdesmit visi par šo pasmietos un aizmirstu. Tagad tas ir jautājums par ĻOTI lielu naudu, iesaistīto un ieinteresēto pušu daudz. Tāpēc būs atkal darbiņš juristu varzai un neviens beigās nepateiks, kam īsti ir taisnība. Kam vairāk $$$, tas arī uzvarēs.

  +3 [+] [-]

, 2022-04-04 23:24, pirms 3 gadiem
Jēga ir Freiburgai, ņemot vērā viņu pozīciju kopvērtējuma tabulā. Tie 3 punkti viņiem dotu daudz.
host rakstīja: Neredzu vispār jēgu sniegt apelāciju, tas tāds nesportisks solis, čīkstēšana un ķeršanās pie pēdējā salmiņa, Freiburg tikai parāda sevi sliktā gaismā, tā tak bija arbitra kļūda, kurš parārīja nepareizo numuru uz tablo.

     [+] [-]

, 2022-04-05 03:57, pirms 3 gadiem
Nožēlojami.

     [+] [-]

, 2022-04-05 10:06, pirms 3 gadiem
..tak Bayern tas neko nemaina. viņu vārds tāpat jau no sezonas sākuma ir iegravēts uz meistara šķīvja, jo citi jau nemaz necīnās

     [+] [-]

, 2022-04-07 08:44, pirms 3 gadiem
TwentySeven rakstīja: Jēga ir Freiburgai, ņemot vērā viņu pozīciju kopvērtējuma tabulā. Tie 3 punkti viņiem dotu daudz.
Ar to es biju domājis, ka apelāciju neapstiprinās, jo kļūdu pieļāva tiesnesis nevis Bayern, nejau līga sodīs klubu par sava darbinieka kļūdu. Līdz ar to sniegšana ir bezjēdzīga un tikai rada reputācijas kaitējumu pašam iesniedzējam.