Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Sanē paraksta piecu gadu līgumu ar Minhenes "Bayern"

Andrejs Siliņš

Sanē paraksta piecu gadu līgumu ar Minhenes "Bayern"
Līrojs Sanē. Foto: imago images/Jan Huebner/Scanpix

24 gadus vecais vāciešu futbolists Līrojs Sanē, kurš pēdējās četras sezonas pārstāvēja angļu superklubu "Manchester City", parakstījis piecu gadu līgumu ar Vācijas čempioniem Minhenes "Bayern".

"Bayern" un "City" vienojušās par transfēra summu 50 miljonu apmērā, bet summa līdz ar bonusu sasniegšanu varētu pieaugt vēl vairāk. Tagad Minhenes klubs pavēstījis arī par personiskā līguma noslēgšanu ar spēlētāju - puses vienojušās par piecu gadu līgumu.

"Gribu ar "Bayern" izcīnīt pēc iespējas vairāk trofejas, un starts Čempionu līgā ir augstākā prioritāte," pievienošanos Minhenes klubam komentēja 24 gadus vecais Sanē. "Bayern" izpilddirektors savukārt norādīja, ka kluba prioritāte ir vietējo talantu piesaiste: "Līroja piesaistīšana to apliecina."

21 spēli Vācijas izlasē aizvadījušais Sanē aizvadītajā sezonā "City" rindās mocījās ar savainojumiem un spēlēja visai maz, taču iepriekšējā sezonā spēlēja nozīmīgu lomu Premjerlīgas titula izcīnīšanā. Mančestrieši vācieti Sanē iegādājās no "Schalke" 2016. gadā un četru gadu laikā Premjerlīgā Sanē aizvadīja 135 mačus, gūstot 39 vārtus un atdodot 45 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/
BBC

     [+] [-]

, 2020-07-03 18:17, pirms 4 gadiem
Bet kā ir, viņš pabeigs sezonu MCity? (CL)

     [+] [-]

, 2020-07-03 18:33, pirms 4 gadiem
nē, MCity sastāvā jau ir aizvadījis pēdējo spēli.