Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Obamejangs tuvojas Dortmundei, "Swansea" nopērk Šelviju

Agris Suveizda

Obamejangs tuvojas Dortmundei, "Swansea" nopērk Šelviju
Pjērs Emeriks Obamejangs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" ir ļoti tuvu Gabonas izlases uzbrucēja Pjēra Emerika Obamejanga iegādei. Par "St.-Etienne" uzbrukuma līderi interesējas arī Mahačkalas "Anzhi" un daudzi citi, taču pats Obamejangs priekšroku dod "Borussia". Tikmēr "Swansea City" par pieciem miljoniem sterliņu mārciņu nopirka Džondžo Šelviju.

Gabonas izlases uzbrucējs Pjērs Emeriks Obamejangs jau janvārī neslēpa, ka nākamais pusgads, visticamāk, būs viņa pēdējais "St.-Etienne" sastāvā. Pēc sezonas beigām interesi par 24 gadus veco Francijā dzimušo gabonieti izrādīja daudzi klubi - Mahačkalas "Anzhi", Ņūkāslas "United" un citi. Taču Obamejangs pats priekšroku dod UEFA Čempionu līgas finālistei Dortmundes "Borussia". Francijas un Vācijas prese vēsta, ka vienošanās jau esot panākta un atlicis vien nokārtot pēdējās darījuma detaļas.

Darījuma notikšanas lielo iespējamību izdevumam "Kicker" apstiprināja arī "Borussia" sporta direktors Mihaels Corks: "Pārrunās par Obamejangu esam tikuši ļoti tālu. Viņš ir ļoti ātrs, produktīvs spēlētājs. Viņš ir arī ļoti daudzpusējs, tāpēc varēs pielāgoties mūsu spēlei." Paredzams, ka Vācijas vicečempione par Obamejangu, kurš var spēlēt gan kā centra, gan malējais uzbrucējs, šķirsies no 13-15 miljoniem eiro. Savukārt gabonieša vietā Sentetjēnas klubs plāno pirkt divus malējos pussargus - Franku Tabanū ("Toulouse") un Vahbi Hazri ("Bastia").

Obamejangs profesionālo karjeru sāka Itālijas "Milan", taču sastāvā nostiprināties viņam neizdevās. Obamejangs vairākas reizes tika sūtīts īrē ("Dijon", "Lille", "Monaco"), līdz pēdējā loze "St.-Etienne" izskatā kļuva par laimīgo. Kopš līguma izpirkšanas Obamejangs "St.-Etienne" rindās divu sezonu laikā Francijas čempionātā ir aizvadījis 73 spēles un guvis 35 vārtus.

Tikmēr Anglijas Premjerlīgas klubs "Swansea" iegādājās 21 gadus veco angļu pussargu Džondžo Šelviju. Paziņojumā "Swansea" mājaslapā teikts, ka pārejas maksa ir pieci miljoni sterliņu mārciņu (5.9 miljoni eiro). Šelvijs pēc Džordi Amata, Hosē Kanjasa, Alehandro Posvelo un Džonatana de Guzmana ir kļuvis par piekto, kā arī dārgāko "Swansea" papildinājumu šajā starpsezonā. Pagājušajā sezonā Šelvijs "Liverpool" rindās Premjerlīgā aizvadīja tikai 19 spēles, no kurām deviņas sāka pamatsatsāvā. Pirms trim gadiem Šelvijs par 1.7 miljoniem sterliņu mārciņu (diviem miljoniem eiro) tika nopirkts no "Charlton Athletic".

Izmantotie resursi:
HOME PAGE
Le Progrčs : Information, actualité en direct -...
Goal.com

  -1 [+] [-]

, 2013-07-03 19:08, pirms 11 gadiem
Aubameyang ir tiešām talantīgs un cerīgs. Domāju, ka sevi parādīs un būs labs konkurents Lewandowski (ja vien šis nepārdomās par pariešanu uz Bayern )

     [+] [-]

, 2013-07-03 19:14, pirms 11 gadiem
Liverpool kodis pirksots par Shelviju nakotne.

     [+] [-]

, 2013-07-03 19:44, pirms 11 gadiem
chelseachamps rakstīja: Liverpool kodis pirksots par Shelviju nakotne.
Nedomāju . Baigi jau nu tomēr kokains viņš ir , šaubos ,ka šajā ziņā būs ievērojami uzlabojumi . Pēc Alena traumas viņam šosezon bija visas iespējas sevi parādīt - nekas nesanāca , atšķirībā no Hendersona . Nupat U-21 EČ arī nekāds bija .

Ar spēles disciplīnu arī šim problēmas .

6 mio ir laba nauda par viņu ( pat necerēti laba ) un Liverpool pareizi darīja ,ka notirgoja projām .

Veiksmi Džondžo turpmākajā karjerā , savukārt Liverpool atrast kādu kreatīvāku spēlētāju viduslīnijā ( izskatās ,ka Mhitarjans tomēr nebūs ) .

     [+] [-]

, 2013-07-03 23:01, pirms 11 gadiem
spēlmanis rakstīja: Nedomāju . Baigi jau nu tomēr kokains viņš ir , šaubos ,ka šajā ziņā būs ievērojami uzlabojumi . Pēc Alena traumas viņam šosezon bija visas iespējas sevi parādīt - nekas nesanāca , atšķirībā no Hendersona . Nupat U-21 EČ arī nekāds bija .

Ar spēles disciplīnu arī šim problēmas .

6 mio ir laba nauda par viņu ( pat necerēti laba ) un Liverpool pareizi darīja ,ka notirgoja projām .

Veiksmi Džondžo turpmākajā karjerā , savukārt Liverpool atrast kādu kreatīvāku spēlētāju viduslīnijā ( izskatās ,ka Mhitarjans tomēr nebūs ) .
Shelvijs bij vienigais u-21 speletajs, kurs turnira izveidoja komandai 7 vartu gusanas iespejas. Kokains ir, bet prieks vina vecuma visas iespejas vel progreset.

     [+] [-]

, 2013-07-03 23:45, pirms 11 gadiem
Kāds atnāca 18 gados ,tāds arī 21 ir - no progresa ne vēsts . Iespējas tika dotas . Var jau būt ,ka ap 30 gadiem kaut cik atvērsies - pagaidām pazīmju par to nekādu nebija .
Liverpool sastāvā viņam būtu soliņa pulētāja liktenis , pie gulbjiem vismaz pastāvīgā rotācijā noteikti tiks .

Liverpool par 1.7 mio nopirka un 3x dārgāk pārdeva - šis ir labākais ko varēja no situācijas iegūt un tas arī tika izdarīts .

     [+] [-]

, 2013-07-03 23:53, pirms 11 gadiem
Vēl tik Spīrings un Asaidi kādam jānogrūž par 2-3 miljoniem un no balasta būs daudzmaz tikuši vaļā .
Downing var palikt - sezonas 2.pusē itin sakarīgu sniegumu sāka rādīt , rotācijai vēl noderēs .

Vispār Liverpool beidzot smpātiski transferu tirgū sāk darboties . Ziemā par saprātīgām naudiņām nopirktie Staridžs un Koutinjo uzreiz sāk dot rezultātu un arī vasaras transferi pagaidām izskatās ok , īpaši ņemot vērā ,ka klubs pēc tiem vēl ir plusā .

     [+] [-]

, 2013-07-04 19:54, pirms 11 gadiem
Nākamais Neymar!