Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hļebs gatavs atgriezties Premjerlīgā

Hļebs gatavs atgriezties Premjerlīgā
Aleksandrs Hļebs
Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas izlases pussargs Aleksandrs Hļebs, kurš kopš sezonas sākuma no spāņu kluba "Barcelona" tiek izīrēts Vācijas Bundeslīgas klubam "Stuttgart", atzinis, ka viņš apsver domu atgriezties Anglijas Premjerlīgā, kur savulaik spēlēja Londonas "Arsenal" rindās.

Pagājušā gada vasarā spāņu kluba "Barcelona" nolēma līdz sezonas beigām izīrēt Hļebu Vācijas Bundeslīgas klubam "Stuttgart", kurā viņš savulaik (2000.-2005.g.) pavadīja piecas sezonas. Pēcāk Hļebs pārcēlās uz Londonas "Arsenal", lielgabalnieku rindas pārstāvot četrus gadus. Vēlāk Barselonā lietas negāja tā, kā viņš vēlējās, un mazās spēļu prakses dēļ, spēlētājs nolēma pārcelties uz komandu, kurā viņš var spēlēt, nevis sēdēt uz rezervistu soliņa.

Taču 28 gadus vecais Baltkrievijas izlases spēlētājs, kurš pirms pāris gadiem tika uzskatīts par vienu no radošākajiem futbolistiem, pašreiz vācu kluba rindās komandas galvenā trenera Kristiana Grosa vadībā netiek pie tā spēles laika, kuru viņš vēlas. Kā rezultātā Hļebs atzinis, ka apsver domu sezonas beigās nepalikt nedz Štutgartē, nedz Barselonā, bet gan atgriezties Anglijas Premjerlīgā. Ar šādu situāciju nebūt neapmierināti nav arī Hļeba īpašnieki - "Barcelona", kuri par spēlētāja transfēru labprāt saņemtu vismaz astoņus miljonus sterliņu mārciņu. Jāatzīmē, ka pēc šīs sezonas līgums ar ''Barcelona'' Hļebam vēl ir spēkā uz divām sezonām.

"Iespēja, ka arī nākamajā sezonā palikšu "Stuttgart" rindās, līdzinās nullei. Manu nākotni izlems "Barcelona", un es esmu atvērts jebkuram piedāvājumam. Pārstāvot Londonas "Arsenal" rindas, esmu pierādījis, ka varu veiksmīgi spēlēt Anglijas Premjerlīgā," paziņoja Hļebs, par kurā pakalpojumiem interesi Anglijas Premjerlīgā izrāda "Aston Villa" un "Manchester City".

Spānijā gan klīst runas, ka, kamēr Hļebs ir atvērts visiem piedāvājumiem, tikmēr "Barcelona" varētu izmantot viņu kā daļu no darījuma, lai vasarā savās komandas rindās censtos iegūt Francijas izlases un Minhenes kluba "Bayern" pussargu Franku Riberī, pēc kura lūko arī Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-03-03 20:05, pirms 14 gadiem
Barcā viņam vietas nav, bet kādā vidusmēra EPL klubā varbūt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-03-03 20:30, pirms 14 gadiem
SAY_YEAH rakstīja: da nu nav vairs tev iekšā vecais.
Ir, tikai ne Barselonas līmenī

  +1 [+] [-]

, 2010-03-03 22:35, pirms 14 gadiem
Gļebs var nospēlēt tā, kā viņš kādreiz bija spēlējis, bet tikai tad, kad pats grib. un pēdējā laikā viņš vairāk negrib nekā grib... bet nu, būtu patīkami viņu redzēt Aston Villas sastāvā. patīk tas klubs un Gļebs var nest viņiem daudz laba.

  +4 [+] [-]

, 2010-03-03 23:10, pirms 14 gadiem
kaarteejais speeleetaajs, kursh pie Vengera bija zvaigzne, bet neprata to noveerteet

  +1 [+] [-]

, 2010-03-04 00:18, pirms 14 gadiem
masterboy rakstīja: Barselona grib nopirkt zvaigzni tikai nema sarunat darijumu gribeja fabregasu nekas nesanāca,gibēja rooney nekas nesanāca, tagad Riberi (ceru ka )nekas nesanaks.

Viniem jau ta labi spelētaji ,bet par Real nerunasim!
wtf

     [+] [-]

, 2010-03-04 00:22, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: wtf
To tikai viņš pats saprot..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-03-04 20:10, pirms 14 gadiem
pavelsp rakstīja: par kurā pakalpojumiem interesi Anglijas Premjerlīgā izrāda "Aston Villa" un "Manchester City".

lol.. par ko tad City neintereseejas? '
Diemžēl par mūsējiem!