Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bekenbauers: Luiss van Gāls ir galvenā trenera kandidāts

Bekenbauers: Luiss van Gāls ir galvenā trenera kandidāts
Luiss van Gāls
Foto: AP

Vācijas bundeslīgas futbola kluba Minhenes "Bayern" prezidents Francs Bekenbauers apstiprinājis, ka komandas galvenā trenera kandidātos ir iekļauts holandiešu speciālists Luiss van Gāls.

Bekenbauers raksturojis van Gālu, kurš šosezon nosargājis Nīderlandes čempiontitulu ar "AZ Alkmaar" klubu, kā lielisku treneri.

"Šonedēļ esam izanalizējuši treneru sarakstu, pavisam ātri to saīsinājām un tagad mēģināsim noslēgt līgumu. Skatīsimies, kā pārrunas veidosies tuvāko pāris nedēļu laikā," teica Bekenbauers, taču neminēja, vai van Gāls ir viens no favorītiem šim amatam. Taču par van Gālu kā galveno kandidātu piektdien ziņo vācu izdevums "Kicker".

Tāpat Bekenbauers devis mājienu, ka bijušais "Bayern" futbolists un pašreizējais komandas menedžeris Kristians Nerlingers varētu ieņemt kluba ģenerālmenedžera Uli Hēnesa vietu, kurš savukārt gada beigās ieņems Bekenbauera vieta direktora krēslā. "Viņš Nerlingers ir tuvs komandai, tāpēc lieliski spētu tikt galā ar ģenerālmenedžera pienākumiem."

Jau ziņojām, ka šīs nedēļas sākumā no galvenā trenera amata tika atbrīvots Jirgens Klinsmans, bet pagaidu galveno treneri iecelts Jups Heinkess. Asistenta pienākumus pildīs "Bayern" rezervistu komandas treneris Hermans Gerlands. Savukārt rezervistu komandu trenēs Mehmets Šols.

Izmantotie resursi:
AP