Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" par 55 miljoniem no "Manchester City" iegādāsies Torresu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" par 55 miljoniem no "Manchester City" iegādāsies Torresu
Ferrans Torress. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas grands "Barcelona" vienojies ar Anglijas čempioni "Manchester City" par 21 gadu vecā spāņu uzbrucēja Ferrana Torresa iegādi. Katalonijas klubam darījums izmaksās 55 miljonus eiro, bet summa var pieaugt par vēl desmit miljoniem.

Ferrans Torress uz Angliju pārcēlās 2020. gada augustā, kad tika iegādāts no "Valencia". Uzbrucējs "Manchester City" rindās laukumā devies 43 spēlēs un guvis 16 vārtus. Šosezon viņš bija starta sastāvā sezonas pirmajos sešos mačos, taču pēc bezvārtu neizšķirta pret "Southampton" tika nosēdināts rezervē un vēlāk Spānijas izlases rindās iedzīvojās kājas savainojumā.

Torress piekritis pārejai. Viņš sarunā ar galveno treneri Pepu Gvardiolu pirms tam pauda vēlmi tikt pie lielāka spēles laika. Lai tas būtu iespējams, Torress izteica variantu par pārcelšanos uz citu komandu, un "Manchester City" tam piekrita, ņemot vērā dziļās rezerves uzbrukuma pozīcijās.

"Barcelona" pēdējo divu gadu laikā piemeklējušas finansiāla rakstura problēmas. Torresa iegāde iespējama, pateicoties bankas aizdevumam, bet uzbrucēju pieteikt Spānijas čempionātam būs iespējams tikai pēc vairāku futbolistu pārdošanas, lai viss noritētu saskaņā ar "LaLiga" noteikumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -3 [+] [-]

, 2021-12-23 12:21, pirms 3 gadiem
Izlietu ūdeni nesasmels tādā veidā

     [+] [-]

, 2021-12-23 15:13, pirms 3 gadiem
Ļoti patīkami

  -2 [+] [-]

, 2021-12-23 15:23, pirms 3 gadiem
signijs rakstīja: Ļoti patīkami
kas tur patikams? kartejais flops!!!

     [+] [-]

, 2021-12-23 17:05, pirms 3 gadiem
sveiks rakstīja: Izlietu ūdeni nesasmels tādā veidā
Neviens arī necenšas ko sasmelt. Tiek veidota jauna komanda, talanti jau ir, tikai vajadzīgs laiks. 2002. gadā arī par Barcu teica, ka cauri ir (šķiet, ka La Liga finišēja sestie vai septītie), bet pēc četriem gadiem jau paņēma ČL.

     [+] [-]

, 2021-12-23 17:10, pirms 3 gadiem
Nu ko Ņūkāstla,Lengle,Umtiti,Kautinjo vismaz vienu pievāciet pie sevis.Demirs un Luks De Jongs izskatās ka neturpinās savas īres.
Torres izskatās kā labs papildinājums,būs laba opcija Xavi malējā uzbrucēja postenī,bet nav smailes uzbrucējs,kas visvairāk komandai pietrūkst.

     [+] [-]

, 2021-12-23 17:23, pirms 3 gadiem
NilsK rakstīja: Nu ko Ņūkāstla,Lengle,Umtiti,Kautinjo vismaz vienu pievāciet pie sevis.Demirs un Luks De Jongs izskatās ka neturpinās savas īres.
Torres izskatās kā labs papildinājums,būs laba opcija Xavi malējā uzbrucēja postenī,bet nav smailes uzbrucējs,kas visvairāk komandai pietrūkst.
It kā Everton grib Coutinho. Plus jautājums ir par problem child Dembele- tas it kā taisoties palikt. Skaidrs, ka par velti laist prom viņu Barcai nav vēlmes, bet, zinot viņa attieksmi un traumatismu, viņa paturēšana arī ir liels risks.

     [+] [-]

, 2021-12-23 17:48, pirms 3 gadiem
vēl jau baumo par maiņu - Kautinjo vs Abumejangu. ej nu sazin cik tur taisnības....

     [+] [-]

, 2021-12-23 18:08, pirms 3 gadiem
Labs papildinajums Barcai. Mcity sastava labi spele un tapec tikai prieks, ka bus prom no tiesajiem konkurentiem

     [+] [-]

, 2021-12-23 22:41, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: kas tur patikams? kartejais flops!!!
Vienīgais flops esi Tu vecit, nafig Tev Barsas logo profilā? Kā saka, ja ir šitādi draugi tad ienaidniekus nevajag 😆

     [+] [-]

, 2021-12-23 22:48, pirms 3 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Neviens arī necenšas ko sasmelt. Tiek veidota jauna komanda, talanti jau ir, tikai vajadzīgs laiks. 2002. gadā arī par Barcu teica, ka cauri ir (šķiet, ka La Liga finišēja sestie vai septītie), bet pēc četriem gadiem jau paņēma ČL.
Pilnīgi precīzi diemžēl bija murgainais daudzu gadu periods mums faking Bertameo dēļ… Nākotne izskatās rožaina aug fantastisks sastāvs un vēl viens jaunais talants nāks tikai par labu.

     [+] [-]

, 2021-12-23 22:51, pirms 3 gadiem
rasty_ryan rakstīja: It kā Everton grib Coutinho. Plus jautājums ir par problem child Dembele- tas it kā taisoties palikt. Skaidrs, ka par velti laist prom viņu Barcai nav vēlmes, bet, zinot viņa attieksmi un traumatismu, viņa paturēšana arī ir liels risks.
Vispār personīgi es neko negribu dzirdēt par Dembele pārdošanu. Protams viņam ir milzīga problēma - viņa traumatisms, taču kad čalis ir vesals, viņš var darīt brīnumu lietas.