Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" piedāvās Mesi trīs gadu līgumu par mazāku algu

Rolands Eliņš

"Barcelona" piedāvās Mesi trīs gadu līgumu par mazāku algu
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" jaunā prezidenta Žoana Laportas vadībā apzinās, ka nevarēs piedāvāt Lionelam Mesi tik lielu atalgojumu kā līdz šim, tāpēc cer viņu pierunāt parakstīt ilgāku līgumu, ziņo ESPN, atsaucoties uz saviem avotiem.

Lionels Mesi grasījās atstāt "Barcelona" jau iepriekšējā vasarā, taču iepriekšējā kluba vadība to tomēr neatļāva, un Mesi nebija gatavs iet tiesāties pret klubu, kurā pavadījis visu karjeru. Taču šovasar viņa līgums izbeidzas, un "Barcelona" vairs nebūs juridisku argumentu viņa palikšanai sastāvā – lai to panāktu, nepieciešams noslēgt ar Mesi jaunu līgumu.

Mesi līdz šim no Barselonas kluba saņēma algu apmēram 75 miljonus eiro gadā, un "Barcelona" jaunā vadība apzinās, ka tik lielu naudu vairs nevarēs piedāvāt. Taču tas nenozīmē, ka Barsa ir padevusies, gluži otrādi, klubs cer veikt Mesi interesantu piedāvājumu ar ilgtermiņa līgumu, lai ar tā garumu kompensētu algas samazinājumu konkrētajā sezonā.

"Barcelona" gatavojas Mesi piedāvāt līgumu uz trim gadiem – diviem garantētiem gadiem un trešo, kas stātos spēkā pēc abu pušu vienošanās. Taču šeit jāatzīmē, ka Mesi iepriekš licis noprast, ka dotu priekšroku savā nākotnē noslēgt līgumu uz vienu sezonu un pēc tam to pagarināt vai nepagarināt pēc savām vēlmēm un komandas paveiktā.

Izcilajam Argentīnas futbolistam jūnijā apritēs 34 gadi, un viņš šobrīd principiāli neiesaistās nekādās sarunās par savu nākotni, tā vietā koncentrējoties uz cīņām Spānijas čempionātā. Tikmēr Laporta meklē veidu, kā atrast finansējumu lieliem transfēriem vasarā, un šajā sakarā tiek piesaukti Ērlinga Holanna un Neimāra vārdi, kas tiek uzlūkots kā vēl viens arguments, lai Mesi paliktu Barselonā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2021-04-23 20:34, pirms 3 gadiem
Lasīju ka Kristīne gatavs parakstīt ar MU par 20 miljoniem uz nakošo sezonu, un pašlaik saņem tikai 31 miljonu/ sezonā;