Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: Madrides "Real" ir sagatavojusi Zidāna aizvietotāju galvenā trenera amatā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: Madrides "Real" ir sagatavojusi Zidāna aizvietotāju galvenā trenera amatā
Zinedins Zidāns. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas "La Liga" čempione Madrides "Real" esot tuvu tam, lai no galvenā trenera posteņa atbrīvotu francūzi Zinedīnu Zidānu. Viņa vietu tādā gadījumā, visticamāk, ieņemtu Buenosairesas "River Plate" stūrmanis Marselo Galjardo, vēsta "ESPN Argentina".

"ESPN Argentina" apgalvo to, ka tieši argentīnieti Madrides "Real" prezidents Florentino Peress vēloties redzēt pie savas komandas stūres. Zidāna krēsls šosezon pamatīgi sašūpojies - komanda nevienā no turnīriem nerāda savu labāko sniegumu. Trešdien Spānijas Kraļa kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā piedzīvotā izstāšanās pret Spānijas pēc spēka trešās līgas klubu "Alcoyano" tikai palielinājusi šaubas par Zidāna atbilstību savam amatam.

Madrides "Real" šosezon ar 37 punktiem 18 mačos ieņem otro vietu "La Liga" čempionātā, izstājās Spānijas Superkausa pusfinālā, kā arī ar milzu grūtībām sasniedza UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu, kurā spēkosies pret Bergamo "Atalanta".

Divreiz par Dienvidamerikas kontinenta labāko treneri atzītais Galjardo ar savā paspārnē esošo "River Plate" divas
reizes spējis triumfēt prestižajā "Copa Libertadores" kausa izcīņā, kā arī trīsreiz izcīnījis Argentīnas kausu. Šobrīd Argentīnas čempionātā leģendārais klubs par vienu punktu atpaliek tikai no savas sīvākās sāncenses "Boca Juniors".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ESPNArgentina

     [+] [-]

, 2021-01-21 21:16, pirms 3 gadiem
Katrā ziņā neviens netaisās atlaist Zidānu sezonas laikā... Vasarā tad arī skatīsies, iespējams arī atlaidīs.

     [+] [-]

, 2021-01-21 23:10, pirms 3 gadiem
Jā, šī tāda preses pīle. Lai gan, ja "izdotos" pakāst Atalantai, tad visādi varētu būt..
blah rakstīja: Katrā ziņā neviens netaisās atlaist Zidānu sezonas laikā... Vasarā tad arī skatīsies, iespējams arī atlaidīs.

     [+] [-]

, 2021-01-22 00:29, pirms 3 gadiem
Ja nealdos,tad par shito treneri paaris gadus atpakal runaaja arii Barcas sakaraa.

     [+] [-]

, 2021-01-22 02:01, pirms 3 gadiem
Treneris vainīgs... Būtu īstenībā vadība jāmaina, kas Ronaldo nenoturēja un tīņus sapirkās, kam nav stabilitātes... Smieklīgi..