Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns noliedz runas par atvadīšanos no komandas un koncentrējas cīņai par titulu

Agris Suveizda

Zidāns noliedz runas par atvadīšanos no komandas un koncentrējas cīņai par titulu
Zinedins Zidāns. Foto: EPA/Scanpix

"Real Madrid" vakar izbraukumā svinēja svarīgu uzvaru pār Bilbao "Athletic" (1:0) un cīņas gaitā uz neilgu laiku pat pārņēma vadību Spānijas čempionāta tabulā, tomēr Madrides "Atletico" izglābās pret "Osasuna", galotnē no 0:1 panākot 2:1. Pēc spēles "Real Madrid" galvenais treneris Zinedins Zidāns kategoriski noliedza vairākos spāņu medijos parādījušās runas, ka viņš iepriekšējā nedēļā vienā no treniņiem jau informējis komandu par tās pamešanu pēc sezonas beigām.

"Kā gan es būtu varējis pateikt spēlētājiem, ka aizeju brīdī, kad uz spēles ir liktas mūsu dzīves?! Ārpus kluba esošie var runāt, ko vien viņi vēlas, taču es nekad ko tādu neteiktu saviem spēlētājiem," sacīja Zidāns. "To, kas notiks, redzēsim pēc sezonas beigām, bet pašlaik esmu koncentrējies komandai un pēdējai spēlei."

"Nevaram pastāvīgi runāt tikai par manu nākotni – šobrīd svarīgākā ir pēdējā atlikusī spēle," franču speciālists turpināja. Zidānam, kuram jūnijā apritēs 49 gadi, vēl ir spēkā līgums līdz 2022. gadam, tomēr jau ilgāku laiku klīst runas, ka viņš ir izšķīries par sadarbības priekšlaicīgu izbeigšanu. Šosezon madridieši Karaļa kausā izstājās jau 1/16 finālā, pagarinājumā ar 1:2 zaudējot trešās līgas klubam "Alcoyano", bet Čempionu līgā sasniedza pusfinālu, kur ar 1:1 un 0:2 piekāpās Londonas "Chelsea", un kārtu līdz sezonas beigām turpina pretendēt uz Spānijas tituli. "Atletico", kas ir divu punktu attālumā, pēdējā kārtā viesosies Valjadolidā, bet "Real Madrid" uzņems "Villarreal". Vienāda punktu skaita gadījumā augstāk būs "Real Madrid", kas sakrājusi labāku savstarpējo spēļu bilanci (2:0, 1:1).

Ar nepilna gada pārtraukumu Zidāns "Real Madrid" galveno komandu vada kopš 2016. gada un aizvedis to līdz trim Čempionu līgas trofejām un diviem Spānijas tituliem, diviem Pasaules klubu kausiem, diviem UEFA superkausiem un diviem Spānijas superkausiem.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/futbol/real-m...

     [+] [-]

, 2021-05-17 18:50, pirms 3 gadiem
Skaidrs, ka nepaliks.