Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' izīrē Keirisonu Brazīlijas klubam ''Santos''

''Barcelona'' izīrē Keirisonu Brazīlijas klubam ''Santos''
Keirisons
Foto: AP/Scanpix

''Barcelona'' uzbrucējs Keirisons de Souza, kurš aizvadītajā sezonā tika izīrēts ''Benfica'' un ''Fiorentina'' klubiem, nākamo sezonu pavadīs Brazīlijas kluba ''Santos'' rindās.

Keirisons pievienojās ''Barcelona'' pagājušā gada vasarā no Brazīlijas kluba ''Palmeiras''. Pēc ierašanās Katalonijas klubā 21 gadu vecais brazīliešu futbolists uzreiz tika izīrēts ''Benfica'', bet aizvadītās sezonas otro daļu pavadīja Itālijas ''Fiorentina'' rindās. Lisabonas ''Benfica'' klubā Keirisonam nācās izkonkurēt tādus uzbrucējus kā Havjēru Saviolu, Oskaru Kardozo un Nunu Gomešu, kas viņam neizdevās. Tādejādu brazīlietis aizvadīja tikai septiņas spēles un neguva nevienus vārtus. Šī gada sākumā Keirisons tika izīrēts Florences klubam ''Fiorentina'', kurā ar diviem gūtiem vārtiem Itālijas čempionātā un vienu vārtu guvumu Čempionu līgā neizdevās iegūt trenera uzticību un nostiprināsties kluba pamatsastāvā.

Kļuvis zināms, ka arī nākamajā sezonā Keirisonam nebūs lemts cīnīties par vietu ''Barcelona'' pamatsastāvā, jo Barsa ir panākusi vienošanos ar Brazīlijas klubu ''Santos'' par spēlētāja izīrēšanu uz nākamo sezonu. ''Santos'' turpinās maksāt tādu pašu algu Keirisonam, kādu futbolists saņēma līdz šim, kā arī segs futbolista veselības apdrošināšanas izdevumus. Kā zināms, tad ''Santos'' rindās aizvadītās sezonas otro daļu aizvadīja Brzīlijas izlases un Mančestras ''City'' futbolists Robinju, kurš izteicās, ka vēlas palikt ''Santos'' arī turpmāk.

Citā Spānijas klubā ''Sevilla'' visa uzmanība tiek pievērsta brazīliešu uzbrucējam Luišam Fabianu, kura interesēs ir pievienoties skaļākam Eiropas klubam. Fabianu izteicies, ka labrāt gribētu pievienoties AC ''Milan'' vai Mančestras ''United''. Seviļas kluba sporta direktors Ramons Rogrigess tic, ka Brazīlijas izlases futbolists paliks klubā arī turpmāk: ''Ar Fabianu Pasaules kausa laikā runāju gandrīz katru dienu un ticu, ka futbolists izvēlēsies palikt ''Sevilla''. Līdz šim nav izteikts neviens piedāvājums par Fabianu iegādi, arī ne no AC ''Milan'' puses. 26. jūlijā paredzēts pirmais pirms-sezonas treniņš, uz kuru gaidām ierodamies Fabianu.''

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com
fcbarcelona.com

 +11 [+] [-]

, 2010-07-12 23:13, pirms 14 gadiem
FCB sastāvs tīrs Spānijas sastāvs sākumsastāvā varētu būt šādi Spāņi:Valdes,Piqe,Puyol,Iniesta,Xavi,Pedro,David Villa,kopā 7 gan jau vēl kāds būs.

 +21 [+] [-]

, 2010-07-12 23:24, pirms 14 gadiem
Snikers007 rakstīja: Kāds teica ka Villa būs sākumsastāvā?
udeni jau to4 nepienesis
jabut sakumsastava

 +24 [+] [-]

, 2010-07-12 23:26, pirms 14 gadiem
Snikers007 rakstīja: Kāds teica ka Villa būs sākumsastāvā?
PIeļāuju domu, ka viņam nekas daudz nav jāpierāda FCB.

  +9 [+] [-]

, 2010-07-12 23:39, pirms 14 gadiem
jjaanka rakstīja: FCB sastāvs tīrs Spānijas sastāvs sākumsastāvā varētu būt šādi Spāņi:Valdes,Piqe,Puyol,Iniesta,Xavi,Pedro,David Villa,kopā 7 gan jau vēl kāds būs.
Sergio Busquets

  +5 [+] [-]

, 2010-07-12 23:44, pirms 14 gadiem
Šitais kadrs ir stipri pārvērtēts. Benficā un Fiorentinā viņš bija nekāds.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-13 00:00, pirms 14 gadiem
bojans krkics ar spaanis , jauniesu izlasee spaanu speeleejis