Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Barselonai pirms kausa pusfināla astoņi savainotie - lazaretē vēl trīs futbolisti

Agris Suveizda

Barselonai pirms kausa pusfināla astoņi savainotie - lazaretē vēl trīs futbolisti
Miralems Pjaničs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas superklubs "Barcelona" rītvakar Seviljā aizvadīs Karaļa kausa pusfināla pirmo spēli. Sastāvā rītvakara spēlei iekļauta arī virkne B komandas spēlētāju, jo lazaretē pašlaik atrodas astoņi futbolisti.

Jau iepriekš lazaretē bija centra aizsargi Žerārs Pikē un Ronalds Arauho, kā arī Serži Roberto, Filipi Koutinju un Ansu Fati, taču nu viņiem pievienojušies vēl trīs – gan dāņu uzbrucējam Martinam Brētveitam, gan amerikāņu malējam aizsargam Seržinjo Destam ir kājas muskuļa problēmas, bet bosniešu pussargam Miralemam Pjaničam esot diskomforts kreisajā kājā.

Galvenais treneris Ronalds Kūmans sacija, ka Dests, kurš iepriekšējā spēlē palika rezervē, ierindā varētu atgriezties pirms sestdienas mājas spēles pret "Alaves" vai, vēlākais, pirms otrdienas mājas spēles Čempionu līgas astotdaļfinālā pret PSG. Savukārt Pjaničs un Brētveits savainojumā iedzīvojās sestdienas uzvarā pār "Real Betis" (3:2).

Kūmanam arī kārtējo reizi tika vaicāts par runām par Lionela Mesi pāriešanu uz PSG. Nīderlandiešu speciālists iepriekš jau publiski kritizēja PSG par centieniem bojāt mikroklimatu "Barcelona" rindās pirms tik svarīgajām savstarpējām spēlēm. Pēc vienas no cīņām PSG argentīniešu pussargs Anhels Di Marija teica, ka būtu priecīgs par spēlēšanu kopā ar Mesi. Barselonas un Parīzes strīdā savukārt nedēļas nogalē iejaucās Lionas "Olympique" galvenais treneris Rudi Garsija: "Lasīju, ka Ronalds Kūmans bija nedaudz aizskarts par to, ka PSG runāja par Lionelu Mesi pirms Čempionu līgas spēles. Toties viņš pats pat pēc pāreju perioda beigām nekautrējās runāt par [mūsu kapteini] Memfisu Depaju."

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/rudi-g...
https://www.fcbarcelona.cat/ca/futb...

     [+] [-]

, 2021-02-09 16:23, pirms 3 gadiem
Autor, Barsa ar Betis spēlēja svētdien, un nevis sestdien.