Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Anglijas klubu gribētais Belingems tuvu vairāk nekā 100 miljonu pārejai uz Madrides "Real"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Anglijas klubu gribētais Belingems tuvu vairāk nekā 100 miljonu pārejai uz Madrides "Real"
Džūds Belingems. Foto: Reuters/Scanpix

Sarunas starp Madrides "Real" un Dortmundes "Borussia" par pussarga Džūda Belingema pārcelšanos uz Spāniju pieņēmušās spēkā. Tomēr šobrīd ir aptuveni 50 miljonu eiro atšķirība starp prasītājiem un piedāvātājiem.

Madrides "Real" gatava atvērt maku un par 19 gadus veco Džūdu Belingemu samaksāt 100 miljonus eiro, bet Dortmundes "Borussia" prasa 150 miljonus. Spānijas klubs uzskata, ka tam par labu spēlē paša futbolista vēlme pievienoties "Real". Belingems iepriekš noraidīja Dortmundes piedāvājumu pagarināt līgumu.

Interesi par Anglijas izlases pussargu, kurš aizvadīja spēcīgu Pasaules kausa turnīru Katarā, izrādījusi arī "Manchester City". Iepriekš Belingemu vēlējās arī "Liverpool", kuru ar Dortmundi vieno Jirgena Klopa saikne. Taču nesen Liverpūle no ieceres atteicās, nespējot rast nepieciešamo finansējumu.

Belingems uz "Borussia" pārcēlās, kad bija 17 gadus vecs. Dortmundes klubs samaksāja 25 miljonus mārciņu (28,3 miljoni eiro) Anglijas otrās līgas klubam "Birmingham". Viņš šosezon 40 spēlēs guvis 11 vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles. Pērnajā oktobrī Belingems kļuva par "Borussia" vēsturē jaunāko kapteini.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-05-04 13:07, pirms gada
...žēl, ka Madride, bet labāk kā Mančesteras klubi...