Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Kramaričs: ''Paldies Kanādas trenerim par papildus motivāciju''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kramaričs: ''Paldies Kanādas trenerim par papildus motivāciju''
Andrejs Kramaričs. Foto: AP/Scanpix

Horvātijas izlases futbolists Andrejs Kramaričs pēc izcīnītās uzvaras 2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā pār Kanādu pateicās pretinieku trenerim par papildus motivāciju, ko izraisīja viņa komentāri saviem padotajiem pēc pirmās turnīra spēles pret Beļģiju.

Horvātijas futbola izlase svētdien Pasaules kausa finālturnīrā pārliecinoši ar 4:1 pārspēja Kanādu.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Andrejs Kramaričs, kurš pēc spēles pateicās Kanādas izlases galvenajam trenerim Džonam Herdmanam. ''Paldies Kanādas trenerim par papildus motivāciju. Mēs demonstrējām, kurš kuru paņēma priekšā.'' Pēc turnīra pirmās spēles pret Beļģiju kanādiešu treneris, motivējot savus padotos, vulgāri pauda, ka nākamajā tā pārspēs horvātus.

''Ne pirmajās 20 minūtēs,'' atbildot uz jautājumu, vai nožēlo teikto, pēc zaudējuma atbildēja Kanādas treneris. ''Šķiet, ka Horvātija mūs respektēja. Kā jau esmu teicis, šeit atbraucām, lai tiktu pēc iespējas tālāk. Varēju izteikties delikātāk, taču no šīs kļūdas man ir jāmācās pašam. Pirmajās 25 minūtēs pierādījām, ka mazā Kanāda var spēkoties pasaules augstākajā līmenī.''

Savukārt Horvātijas galvenais treneris Zlatko Daličs uzsvēra, ka viņa kolēģis nav pēc spēles devies viņam paspiest roku. ''Pēc mača otras komandas treneri neredzēju. Viņš tur nebija un, iespējams, tas ir viņa veids, kā rīkoties. Kanādai ir augsta līmeņa treneris, taču paies laiks, līdz viņš iegaumēs attiecīgas prasmes.''

Pēc uzvaras Horvātija ar četriem punktiem ir F grupas līdere, bet Kanādai punktu nav un tā vairs nepretendē uz iekļūšanu astotdaļfinālā. Ceturtdien Horvātija grupu turnīru noslēgs pret Beļģiju, bet Kanāda pret Maroku.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/croatia...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-28 09:14, pirms gada
Autoram - Kanāda nav debitante. Vienīgā debitante šajā pasaules kausā ir Katāra.