Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Marokas treneris: ''Negribam, lai mūsu liktenis izšķirtos Horvātijas un Beļģijas spēlē''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Marokas treneris: ''Negribam, lai mūsu liktenis izšķirtos Horvātijas un Beļģijas spēlē''
Valids Regragi. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Marokas futbola izlasei pēdējā Pasaules kausa finālturnīra F grupas spēlē jāuzvar Kanāda, lai uzreiz nodrošinātu vietu astotdaļfinālā neatkarīgi no paralēli notiekošā mača iznākuma, pirms gaidāmā mača pret kanādiešiem teica Marokas valstsvienības galvenais treneris Valids Regragi.

Ceturtdien izšķirošajā spēļu kārtā marokāņi spēkosies ar Kanādu, kamēr paralēli notiekošajā mačā Horvātija stāsies pretī beļģiem.

"Negribam, lai mūsu liktenis izšķirtos Horvātijas un Beļģijas spēlē. Mums vajag atdot laukumā visu, lai pēc tam nebūtu nožēlas par notikušo," teica Marokas izlases treneris. "Spēlētāji vēlas izdarīt ko vēsturisku un laukumā atdos 110 procentu, lai padarītu priecīgu visu Marokas populāciju."

Pēc uzvaras pār Beļģiju ar 2:0 Marokas futbolistiem tika dota atļauja uz Kataru uzaicināt arī savas ģimenes, un Regragi uzskata, ka tas bijis pareizais lēmums.

"Ņemot vērā mūsu pieredzi 2018.gadā, nolēmām, ka ģimenes būtu jāatved uz šejieni," stāstīja treneris. "Dažiem spēlētājiem ir bērni, citi labprātāk vēlētos šeit redzēt savus vecākus. Izdarījām labu darbu. Ģimenes locekļus ir iespējams satikt pēc spēles, un pēc tam mēs koncentrējamies jau nākamajam mačam. Šī sistēma strādā ļoti labi."

Pēdējo reizi marokāņi iekļuva Pasaules kausa finālturnīra izslēgšanas spēlē pirms 36 gadiem.

Pēc divām spēļu kārtām F apakšgrupā pirmo vietu ieņem Horvātija ar četriem punktiem, ar tādu pašu punktu skaitu par vienu vietu zemāk ir Maroka, tālāk seko Beļģija ar trīs punktiem, bet Kanāda, kas divos mačos palikusi bez punktiem, jau zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!