Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Beļģijas kapteinis Azārs aicina Vāciju koncentrēties futbolam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Beļģijas kapteinis Azārs aicina Vāciju koncentrēties futbolam
Edens Azārs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Beļģijas futbola izlases kapteinis Edens Azārs, komentējot Vācijas protestu pirms mača pret Japānu pret FIFA aizliegumu kapteiņiem valkāt ''One Love'' dizaina apsējus, aicināja Vāciju vairāk koncentrēties futbolam nevis politiskām akcijām.

Vakar FIFA Pasaules kausa finālturnīrā Vācijas izlase, protestējot pret FIFA lēmumu liegt tās kapteinim spēlēt ar ''One Love'' dizaina apsēju, pirms mača pret Japānu 11 futbolistu kopbildē aizklāja mutes ar roku, norādot, ka tos piespiež klusēt par šo tēmu.

Vēlāk vācieši piedzīvoja zaudējumu spēlē ar 1:2 un Beļģijas izlases spēlētājs Edens Azārs, komentējot Vācijas protestu, pauda, ka labāk viņi būtu uzvarējuši spēli. ''Jā, bet pēc tam viņi zaudēja. Būtu bijis labāk, ja žests rādīts netiktu un spēle tiktu uzvarēta.''

''Esam šeit, lai spēlētu futbolu. Neesmu ieradies šeit, lai dalītos ar saviem politiskajiem uzskatiem. Ir cilvēki, kuri ir vairāk piemēroti šādām aktivitātēm. Mēs vēlamies koncentrēt savus spēkus tikai futbolam,'' turpināja viens no Beļģijas izlases vadošajiem futbolistiem.

Beļģija gan bija viena no tām izlasēm, kurām liedza valkāt ''One Love'' kapteiņa apsējus. Tieši Azārs ir beļģu kapteinis un atklāja, ka nav vēlējies sākt turnīru ar saņemtu brīdinājumu. ''Mums to aizliedza. Nevēlējos sākt spēli ar brīdinājumu, tas noteikti būtu liels traucēklis turnīra turpinājumā.''

Vācija gan nav mierā ar FIFA represijām un plāno vērsties Sporta Arbitrāžas tiesā. Gadījumā, ja tā paātrinātā kārtībā apmierinās Vācijas pieprasījumu, tad tā varēs valkāt šī dizaina kapteiņa apsēju jau 27. novembra spēlē pret Spāniju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/belgium...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  -3 [+] [-]

, 2022-11-24 17:26, pirms 2 gadiem
Ļoti prātīgi teikts. Respekts Edenam.
Slēpts komentārs: berimors
Slēpts komentārs: Two goats one Champion
Slēpts komentārs: oxa

  +6 [+] [-]

, 2022-11-24 19:39, pirms 2 gadiem
kas ta te kāds Čurbāns ar 20 kontiem visiem mīnusus salicis?

  +5 [+] [-]

, 2022-11-24 20:49, pirms 2 gadiem
Tieši tā. Nav ko pos pediņus visur bāzt iekšā. Lai puļķē viens otru tumsā

  +2 [+] [-]

, 2022-11-24 22:19, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: kas ta te kāds Čurbāns ar 20 kontiem visiem mīnusus salicis?
nav jau 1. reize

     [+] [-]

, 2022-11-24 22:49, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: kas ta te kāds Čurbāns ar 20 kontiem visiem mīnusus salicis?
Šādi tiek veidots viltus "sabiedrības viedoklis". Dienesti dara savu darbiņu.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-24 22:52, pirms 2 gadiem
Nē, vairāk izskatās, ka te daži ir dikti nobažījušies par savu orientāciju un domā, ka skaļa brēkšana pret gejiem viņus no tā glābs Smieklīgi skatīties.