Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Nopietna savainojuma dēļ Francijai vairs nepalīdzēs Luka Ernandess

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nopietna savainojuma dēļ Francijai vairs nepalīdzēs Luka Ernandess
Luka Ernandess. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA--AFP. Francijas futbola izlases aizsargam Lukam Ernandesam šī gada Pasaules kausa finālturnīrs savainojuma dēļ noslēdzies jau pēc pirmā mača, trešdien apstiprināja komandas galvenais treneris Didjē Dešāns.

"Visi spēlētāji, komandas personāls un es esam apbēdināti, ka tā noticis," sacīja Dešāns. "Esam zaudējuši svarīgu spēlētāju. Luka ir īsts cīnītājs un esmu pārliecināts, ka viņš izdarīs visu, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos laukumā."

Ernandess ceļgala traumu guva D apakšgrupas pirmajā mačā, kurā pašreizējā čempionvienība Francija ar 4:1 (2:1) pieveica Austrāliju.

Tiek ziņots, ka savainojums ir nopietns un Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" aizsargs pārrāvis priekšējās krusteniskās saites.

"Tas jau kļūst nopietni," par lielo traumēto skaitu izteicās Francijas izlases kapteinis Igo Loriss. "Tas ir liels trieciens, taču turpinām doties uz priekšu."

Kā zināms Francijas izlasei traumas dēļ turnīrā, visticamāk, nepalīdzēs uzbrucējs Karims Benzemā. Tāpat jāiztiek bez traumētajiem Pola Pogbā, Presnela Kimpembē, N'Golo Kantē un Kristiana Nkunkū.

Nākamo maču D apakšgrupā francūži aizvadīs 26.novembrī pret Dāniju, bet 30.novembrī spēlēs ar Tunisiju. Šo divu komandu savstarpējā duelī tika fiksēts neizšķirts 0:0.

Visas 32 komandas sadalītas astoņās grupās pa četrām izlasēm. Katras grupas divas labākās izlases iekļūs astotdaļfinālā un turpinās cīņu par futbola prestižāko trofeju.

Šis būs pēdējais finālturnīrs, kurā piedalīsies 32 komandas, jo no nākamā Pasaules kausa 2026.gadā sacensībās startēs jau 48 izlases.

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrā, kas norisinājās Krievija, par čempioni kļuva Francija, izšķirošajā mačā ar 4:2 pārspējot Horvātiju.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-23 20:37, pirms gada
Wow, Franciem pavisam neiet ar traumam - jau tik daudz izkrituso. Tai pat laika viniem ari rezerves resursi ir vislielakie un pat izkritot pusei no pamata viiru vini tapat ir vieni no galvenajiem favoritiem.