Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Horvātijas kapteinis Modričs: ''Neatbraucām vienkārši spēlēt un izkļūt no grupas''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Horvātijas kapteinis Modričs: ''Neatbraucām vienkārši spēlēt un izkļūt no grupas''
Luka Modričs spēlē pret Maroku. Foto: Sipapress/Scanpix

LETA--AFP. Horvātijas vīriešu futbola izlases mērķis Pasaules kausa finālturnīrā ir ne tikai izkļūt no savas apakšgrupas, bet izcīnīt pēc iespējas augstāku vietu, pēc spēles pret Maroku teica Horvātijas izlases kapteinis Luka Modričs.

Jau ziņots, ka Horvātija trešdien Pasaules kausa F grupas pirmajā mačā ar 0:0 (0:0) spēlēja neizšķirti pret Marokas futbolistiem.

"Šī bija ļoti sarežģīta spēle," pēc mača teica Modričs. "Ticu, ka turnīra gaitā mēs spēlēsim labāk un vairāk pārņemsim aktīvu spēles stilu."

Valstsvienības kapteinis arī uzsvēra, ka horvāti var paveikt daudz vairāk nekā parādīja šajā mačā.

"Neatbraucām uz šejieni vienkārši spēlēt un izkļūt no grupas," norādīja Modričs. "Ņemot vērā sasniegumus Krievijā, mūsu mērķi ir nedaudz augstāki, taču nevaram skriet notikumiem pa priekšu."

2018.gada Pasaules kausā, kas norisinājās Krievijā, Horvātijas izlase sasniedza finālu, kurā ar 2:4 atzina Francijas pārākumu, noslēdzot sacensībās otrajā vietā.

"Pat pirms 2018.gada Pasaules kausa teicām, ka mūsu galvenais mērķis ir izkļūt no grupas. Ja spēsim to paveikt, būsim sarežģīts pretinieks jebkurai no komandām," piebilda Horvātijas izlases kapteinis.

Nākamo maču Horvātijas futbolisti aizvadīs svētdien pret Kanādu, bet pēdējā F apakšgrupas spēlē 1.decembrī tiksies ar Beļģiju.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-23 18:05, pirms gada
Mērķi noteikti ir augsti un ticu, ka viņi var labāk, bet šobrīd nedaudz ir jāsāk arī domāt par izkļūšanu no grupas.

     [+] [-]

, 2022-11-23 18:41, pirms gada
Jo atbrauca vnk paspēlēt 😂🤣