Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

FIFA sāk izmeklēšanu arī pret faniem: Ekvadorai draud sods par līdzjutēju uzvedību

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

FIFA sāk izmeklēšanu arī pret faniem: Ekvadorai draud sods par līdzjutēju uzvedību
Ekvadoras fani. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Starptautiskās Futbola federāciju asociācija (FIFA) uzsākusi izmeklēšanu un grasās sodīt Ekvadoras Futbola federāciju (EFA) par izlases fanu uzvedību 2022.gada Pasaules kausa izcīņas atklāšanas mačā pret Kataru.

FIFA Disciplinārā komiteja apstiprinājusi, ka uzsākta pārbaude par disciplinārkodeksa 13.panta pārkāpumiem, jo Ekvadoras izlases līdzjutēji svētdienas mača laikā regulāri izkliedza saukļus pret Čīli, kuras protesta dēļ nevarēja iekļaut sastāvā aizsargu Baironu Kastiljo.

Tāpat ekvadoriešu fani regulāri lietoja saukli "Mēs gribam alu!", tādejādi protestējot pret vietējo varas iestāžu lēmumu neļaut tirgot alu turnīra laikā stadionos. Šis lēmums tika pieņemts vien divas dienas pirms turnīra sākuma.

Ekvadoras izlase pirmajā mačā uzvarēja ar 2:0 (2:0) un kļuva par pirmo izlasi Pasaules kausa izcīņas vēsturē, kas atklāšanas mačā pieveikusi mājinieci.

Nākamo A apakšgrupas maču ekvadorieši aizvadīs 25.novembrī pret Nīderlandi, bet 29.novembrī spēlēs ar Senegālu. Šo divu komandu duelī ar 2:0 pārāki bija nīderlandieši.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-23 11:38, pirms gada
Protams, ka jāsoda. Turpmāko turnīru bez Ekvadoras līdzjutēju klātbūtnes. Mežoņi, jopt.