Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Busketss neizslēdz iespēju turpināt karjeru izlasē pēc PK, vēlas aizvadīt septiņas spēles

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Busketss neizslēdz iespēju turpināt karjeru izlasē pēc PK, vēlas aizvadīt septiņas spēles
Serhio Busketss. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola izlases pieredzējušais pussargs Serhio Busketss neilgi pirms spāņu pirmā mača Pasaules kausā sarunā ar medijiem atklājis, ka vēl nav izlēmis, vai šis būs viņa pēdējais finālturnīrs izlases kreklā. Tāpat ''Barcelona'' futbolists sacīja, ka vēlas aizvadīt septiņas spēles jeb nonākt līdz finālam.

''Esmu priecīgs, ka atrodos šeit – vienalga vai tas ir mans otrais vai ceturtais Pasaules kauss. Neveikšu lēmumus ne turnīra laikā, ne pēc tā. Vēlos izbaudīt turnīru neatkarīgi no tā iznākuma. Protams, esmu tuvāk savam pēdējam Pasaules kausam,'' atbildot uz jautājumu, vai šis ir Serhio Busketsa pēdējais Pasaules kausa finālturnīrs, teica spānis.

''Protams, zinām, ka būs grūti izcīnīt čempiontitulu, taču mūsu mērķis ir aizvadīt septiņas spēles, cīnīties līdz galam, un kāpēc gan neuzvarēt? Jāvirzās uz priekšu soli pa solim. Visos Pasaules kausos, kuros esmu piedalījies, neesam uzvarējuši pirmajā mačā. Ja uzvarēsim pirmajā spēlē, tas būs ļoti labi, jo grupas turpinājumā varēsim būt nedaudz relaksētāki. Ja uzvari pirmo maču, ir vieglāk izkļūt no grupas,'' par Spānijas izredzēm un mērķiem stāstīja Busketss.

34 gadus vecais Serhio Busketss Spānijas izlasē piedalījies 139 spēlēs un guvis divus vārtus. Viņa kontā ir 2010. gada Pasaules kauss un 2012. gada Eiropas čempiontituls.

Spānijas izlase pirmo maču 2022. gada FIFA Pasaules kausā aizvadīs trešdien, kad spēlēs pret Kostariku. E apakšgrupā startēs arī Vācija un Japāna.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!