Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Beils par realizēto soda sitienu: ''Manā galvā nebija nekādu šaubu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Beils par realizēto soda sitienu: ''Manā galvā nebija nekādu šaubu''
Gerets Beils. Foto: AFP/Scanpix

Pirmdienas vakara noslēdzošajā FIFA Pasaules kausa B grupas mačā Velsa, pendeli realizējot Geretam Beilam, izrāva neizšķirtu pret ASV – 1:1. Pats Velsas līderis pēc spēles atzina, ka viņam neesot bijušas nekādas šaubas par soda sitiena izpildi.

"Ir lieliska sajūta tā sākt turnīru individuāli, taču mēs daudz labprātāk būtu izcīnījuši trīs punktus," sacīja Velsas līderis un izlīdzinājuma vārtu autors Gerets Beils.

''Jā, vienmēr zināju, ka izpildīšu 11 metru soda sitienu. Manā galvā nebija nekādu šaubu. Jūtu, ka man jāuzņemas atbildība un esmu priecīgs to darīt,'' par realizēto pendeli stāstīja Velsas futbolists Beils.

''Neaizvadījām labu pirmo puslaiku. Viņi [ASV] spēlēja ļoti labi, bet mēs – ļoti slikti. Puslaika pārtraukumā treneris mūs sapurināja. Pamainījām dažas lietas. Puiši iznāca laukumā un cīnījās. Mūsu sniegums otrajā puslaikā bija lielisks. Tas deva pārliecību. Parādījām raksturu un turpināsim to darīt,'' noslēdza velsietis.

"Miljons procentu. Viņš nekad nav mūs pievīlis. Tas atkal ir Beila stāsts," par 11 metru soda sitiena uzticēšanu Geretam Beilam sacīja Velsas galvenais treneris Robs Peidžs.

"Neatkarīgi no tā, ko viņš dara klubā, viņam izdodas uzvilkt Velsas kreklu un darīt lietas, kas pārsteidz cilvēkus," treneris turpināja.

Velsa Pasaules kausu turpinās 25. novembrī ar spēli pret Irānu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-22 11:49, pirms gada
Apsveicami, ka velsiešiem izdevās izlīdzināt spēli otrajā puslaikā. Beila 11ieks spēcīgs un pārliecinošs. Spēle ar irāņiem droši vien būs formalitāte, lai gan tieši šādās visādi gadās. Droši vien visi gaida dueli ar Angliju.

     [+] [-]

, 2022-11-22 15:50, pirms gada
Samurajs MVP. Gan golfā, gan šeit.