Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Van Deiks: "Pārāk bieži ļāvām senegāliešiem aizskriet pretuzbrukumos"

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Van Deiks: "Pārāk bieži ļāvām senegāliešiem aizskriet pretuzbrukumos"
Nīderlandes izlases aizsargs Virdžils van Deiks. Foto: IMAGO/Revierfoto/Scanpix

LETA--AFP. Nīderlandes futbola izlase pirmdien Pasaules kausa finālturnīra mačā pret Senegālu pārāk bieži ļāva pretiniekiem aizskriet pretuzbrukumos, pēc uzvaras secināja nīderlandiešu kapteinis Virdžils van Deiks.

Jau ziņots, ka Nīderlandes futbola izlase pirmdien Pasaules kausa finālturnīra pirmajā mačā ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Senegālu, abus vārtus gūstot spēles izskaņā.

"Uzvarējām, taču vajadzētu apzināties, ka varējām nospēlēt arī labāk," sarunā ar Nīderlandes raidsabiedrību NOS teica van Deiks.

"Sasteidzām uzbrukumus un pārāk bieži ļāvām senegāliešiem aizskriet pretuzbrukumos. Šajā elementā mums jāuzlabo sava spēle, jo nākamie pretinieki ekvadorieši ir ļoti labi tajos. Taču esmu optimistiski noskaņots, ka spēlēsim labāk," turpināja aizsargs.

Savu debiju Nīderlandes izlases vārtos piedzīvoja 28 gadus vecais Andris Noperts, kurš pāris reizes glāba savu komandu no zaudētiem vārtiem.

"Bērnībā sapņoju par spēlēšanu Pasaules kausā, taču nekad nebiju domājis, ka tas piepildīsies. Tas bija īpašs brīdis, kad piektdien no vārtsargu trenera uzzināju, ka spēlēšu. Jo tuvāk nāca spēles diena, jo vairāk uztraucos, taču tā bija veselīga nervozitāte. Pat klubā nekad nebiju spēlējis starptautisko turnīru mačos, bet kaut kad ir jāsāk," stāstīja Noperts.

Abas komandas cīnās A apakšgrupā, kur svētdien Ekvadora ar rezultātu 2:0 uzvarēja meistarsacīkšu saimnieci Kataru.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!