Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Modričs turpinās pārstāvēt Horvātiju vismaz līdz 2023. gada jūnijam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Modričs turpinās pārstāvēt Horvātiju vismaz līdz 2023. gada jūnijam
Luka Modričs. Foto: Imago Images/Scanpix

Horvātijas valstsvienības pussargs Luka Modričs apstiprinājis, ka turpinās izlases rindās spēlēt vismaz līdz 2023. gada jūnijam – UEFA Nāciju līgas finālsacensībām.

Horvātijas izlase vakar izcīnīja bronzas medaļas 2022. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīrā, spēlē par trešo vietu ar 2:1 apspēlējot Maroku.

Pēc spēles horvātu kapteinis Luka Modričs nesniedza skaidru atbildi, vai šis bija viņa pēdējais lielais finālturnīrs izlases rindās, taču apstiprināja, ka to pārstāvēs vismaz līdz nākamā gada jūnijam: ''Jāiet soli pa solim. Izbaudu spēlēt izlases rindās. Jūtu, ka joprojām varu spēlēt augstā līmenī. Vēlos turpināt pārstāvēt valstsvienību vismaz līdz UEFA Nāciju līgas finālsacensībām. Tas man arī dos laiku domāt par Eiropas čempionātu.''

37 gadus vecais Luka Modričs Pasaules kausa izcīņā nospēlēja 656 no 690 iespējamajām minūtēm.

UEFA Nāciju līgas finālposms nākamajā gadā no 14. līdz 18. jūnijam norisināsies Nīderlandē, tajā piedaloties mājiniecei, Horvātijai, Spānijai un Itālijai. Pusfināla dueļi izlozē tiks noskaidroti 25. janvārī.

''Euro 2024'' kvalifikācijas ietvaros Latvija 8. septembrī viesosies Horvātijā, bet atbildes spēle Rīgā norisināsies 18. novembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-18 13:10, pirms gada
Tad jau Latvijas puišiem vēl būs iespēja uzspēlēt