Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Spānijas kapteinis Busketss paziņo par karjeras beigām izlasē

Spānijas kapteinis Busketss paziņo par karjeras beigām izlasē
Serhio Busketss. Foto: AFP/Scanpix

34 gadus vecais Spānijas futbola izlases kapteinis Serhio Busketss sociālajā tīklā ''Instagram'' paziņojis, ka pēc 143 aizvadītām spēlēm valstsvienības rindās noslēdz karjeru tajā. Kopā ar to viņš 2010. gadā kļuva par uzvarētāju Pasaules kausā, bet 2012. gadā par Eiropas čempionu.

Sociālajā tīklā ''Instagram'' par karjeras beigām Spānijas futbola izlasē šodien paziņoja Serhio Busketss. Tās rindās viņš laukumā devās 143 spēlēs, kurās iesita divus vārtus. Busketss bija Spānijas izlases kapteinis 2022. gada Pasaules kausa izcīņā, taču izlase izstājās jau astotdaļfinālā, pēcspēles sitienos zaudējot Marokai.

Savā paziņojumā Busketss pateicās visiem Spānijas futbola izlases galvenajiem treneriem, kuru vadībā viņš spēlējis valstsvienībā. Pirmo iespēju viņam devis Visente del Boske, bet pēdējais treneris viņam izlasē bijis Luiss Enrike, kurš gan pēc neveiksmīgā Pasaules kausa to vairs vadīt neturpinās.

Kopā ar Spānijas izlasi Busketss triumfēja Pasaules kausa izcīņā 2010. gadā un kļuva par Eiropas čempionu 2012. gadā. ''Vēlos pateikties arī visiem maniem komandas biedriem, ar kuriem kopā esmu cīnījies, lai ar to kopā sasniegtu vēlamos mērķus. Vienmēr laukumā atdevām visus spēkus un spēlējam ar lielāko godu pret savu valsti.''

Kopš 2008. gada Busketss pārstāv ''La Liga'' klubu ''Barcelona'', ar kuru karjeras laikā astoņas reizes uzvarējis Spānijas čempionātā, septiņas reizes ''Copa del Rey'', bet trīs reizes UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/CmOkwzR...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.


, 2022-12-16 17:20, pirms gada
Siniša Mihajlovičs ir miris
, 2022-12-16 17:35, pirms gada
Būtu mazliet patrenējies pendeles un varētu kapāt tālāk.
, 2022-12-16 18:43, pirms gada
Eh... tomēr zaudēja... leikēmijai. Bet palika stiprs garā līdz beigām, tādā ziņā - uzvarēja.
RIP
kasagrande rakstīja: Siniša Mihajlovičs ir miris