Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Santušs pēc neveiksmes Pasaules kausā neturpinās vadīt Portugāles izlasi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Santušs pēc neveiksmes Pasaules kausā neturpinās vadīt Portugāles izlasi
Fernandu Santušs. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Fernandu Santušs neturpinās vadīt Portugāles valstsvienību pēc zaudējuma 2022. gada Pasaules kausa ceturtdaļfinālā pret Maroku, vēstī portugāļu medijs ''Record''.

68 gadus vecais Santušs pie Portugāles izlases stūres stājās 2014. gadā, aizstājot Paulu Bentu. Santuša vadībā Portugāle izcīnīja pirmās divas trofejas valstsvienības vēsturē – 2016. gada Eiropas čempiontitulu un 2019. gada Nāciju līgas kausu.

Kā vēstī ''Record'', speciālistam bijis spēkā esošs līgums līdz 2024. gadam, tomēr pēc abpusējas vienošanās tas pārtraukts.

2022. gada FIFA Pasaules kauss Portugālei noslēdzās ceturtdaļfinālā, kurā tā ar 0:1 atzina turnīra lielākā pārsteiguma autores Marokas pārākumu.

Pēc ''Record'' rīcībā esošās informācijas jau tuvākajā laikā tiks apstiprināts jauns Portugāles valstsvienības galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.record.pt/futebol/selec...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-15 20:30, pirms 2 gadiem
Citu iespēju nemaz nebija! Ja atstāj Ronaldu rezervē un neuzvari pasaules kausu tad par to ir jāatbild! Jocīgs treneris…

     [+] [-]

, 2022-12-15 23:41, pirms 2 gadiem
bebrs12345678 rakstīja: Citu iespēju nemaz nebija! Ja atstāj Ronaldu rezervē un neuzvari pasaules kausu tad par to ir jāatbild! Jocīgs treneris…
..šis tips tieši bija Rolanda fans un par daudz lika viņam spēlēt. nākamais varbūt pat uz izlasi neizsauks

     [+] [-]

, 2022-12-16 00:27, pirms 2 gadiem
gan jau ka no sākuma ar Ronaldo bijis runājis un šis teicis, ka izlasei metīs mieru...
tad nu arī trenerim vairs nav intereses sākt komplektēt jaunu komandu un jaunas shēmas izstrādāt...

     [+] [-]

, 2022-12-16 01:00, pirms 2 gadiem
EČ tituls, neteikšu, ka neveiksme šajā čempionātā, bet ar jauniem līderiem vajag jaunu treneri, pareizs lēmums.