Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mesi apstiprina runas par pēdējo Pasaules kausa finālturnīru karjerā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mesi apstiprina runas par pēdējo Pasaules kausa finālturnīru karjerā
Lionels Mesi pret Joško Gvardiolu. Foto: Imago Images/Scanpix

Argentīnas futbola izlases līderis Lionels Mesi pēc uzvaras pusfinālā pār Horvātiju medijiem apstiprinājis, ka fināls būs viņa pēdējā spēle Pasaules kausu karjerā.

''Esmu ļoti priecīgs savu Pasaules kausu piedzīvojumu noslēgt finālā, aizvadot pēdējo spēli. Tas mani ļoti iepriecina. Viss, ko esmu piedzīvojis šajā Pasaules kausā, ir bijis ļoti emocionāls, jo sevišķi, redzot kā cilvēki to izbauda Argentīnā. Līdz nākamajam finālturnīram ir vairāki gadi. Nedomāju, ka spēšu tajā piedalīties. Noslēgt Pasaules kausu karjeru šādā veidā ir izcili,'' sacīja Argentīnas izlases līderis Lionels Mesi.

''Darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, kā tas ir bijis līdz šim, lai šoreiz tas tiešām notiktu – mēs izcīnītu Pasaules kausu,'' argentīnietis turpināja gaidāmās finālspēles sakarā.

''Iepriekšējos gados ļoti esmu izbaudījīs spēlēšanu valstsvienībā. Uzvarēt ''Copa America'', sasniegt Pasaules kausa finālturnīru un nezaudēt 36 spēlēs pēc kārtas, un šo trajektoriju noslēgt ar finālspēli ir kas neticams.''

Šovakar duelī starp Franciju un Maroku noskaidrosies Argentīnas pretiniece lielajā finālā, kas norisināsies svētdien, pulksten 17:00.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  -4 [+] [-]

, 2022-12-14 15:02, pirms 2 gadiem
Finālā būs nepieciešama liela veiksme, jo Francija 70% pozīcijās ir spēcīgāka, bet vienā spēlē iespējams ir viss! Novēlu Messi pacelt kausu!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-14 15:56, pirms 2 gadiem
bebrs12345678 rakstīja: Finālā būs nepieciešama liela veiksme, jo Francija 70% pozīcijās ir spēcīgāka, bet vienā spēlē iespējams ir viss! Novēlu Messi pacelt kausu!
Vai Francija jau finālā ir iekļuvusi??

     [+] [-]

, 2022-12-14 22:59, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Vai Francija jau finālā ir iekļuvusi??