Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretinieces Horvātijas treneris Daličs gatavs turpināt darbu ar valstsvienību

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas pretinieces Horvātijas treneris Daličs gatavs turpināt darbu ar valstsvienību
Zlatko Daličs. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

LETA--STATS Perform/DPA. Latvijas futbola izlases pretinieces 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Horvātijas galvenais treneris Zlatko Daličs gatavs turpināt darbu ar valstsvienību, otrdien paziņoja speciālists.

Daliča vadītā izlase otrdien Pasaules kausa pusfinālā ar rezultātu 0:3 atzina Argentīnas izlases pārākumu. Dienvidamerikāņiem uzvaru nodrošināja Lionela Mesi un Huliana Alvaresa sniegums uzbrukumā.

"Par Mesi daudz nav ko teikt. Pēdējo 15 gadu laikā viņš bijis, iespējams, pats labākais futbolists pasaulē un arī šajā mačā viņš bija ļoti labs un bīstams. Mesi ar augstākā līmeņa tehniku un eksplozivitāti stiprināja Argentīnas izlases kvalitāti. Tas bija Mesi, ko esam pieraduši redzēt," stāstīja Daličs.

Horvātijas izlases treneris uzsvēra, ka viņa komandā ir pieredzējuši futbolisti un spēlētāji ar lielu potenciālu nākotnē.

"Domāju, ka šī paaudze savu karjeru beigs līdz ar 2024.gada Eiropas čempionātu. Mums ir priekšā Nāciju līgas finālturnīrs, un šai paaudzei tas ir liels sasniegums - spēlēt divos pusfinālos pēc kārtas. Tas būtu fantastiski, ja šī paaudze izcīnītu zelta medaļas," stāstīja Daličs.

Atbildot uz jautājumu par amata saglabāšanu, Daličs teica, ka gatavs strādāt vismaz līdz līguma beigām jeb 2024.gadam.

"Mums jākvalificējas nākamajam Pasaules kausam. Tāpat mans plāns un mērķis ir ievest Horvātiju 2024.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā," uzsvēra Daličs.

Latvija ar Horvātiju tiksies 8.septembrī viesos un 18.novembrī mājās.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!