Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Irāna dažus mēnešus pirms PK Katarā atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Irāna dažus mēnešus pirms PK Katarā atlaiž galveno treneri
Dragans Skočičs (no labās). Foto: AFP/Scanpix

Ziņu aģentūra IRNA informē, ka Irānas futbola izlase meklēs jaunu galveno treneri, jo no amata atlaists līdzšinējais speciālists Dragans Skočičs. Visticamāk, ka par viņa pēcnācēju kļūs kāds vietējais speciālists.

Ziņu aģentūra IRNA informē, ka no Irānas futbola galvenā trenera amata atlaists galvenais treneris Dragans Skočičs, kurš amatu ieņēma kopš 2020. gada. Viņa vadībā Irānai izdevās iekļūt 2022. gada Pasaules kausa izcīņā, kas šī gada nogalē notiks Katarā. Tas nozīmē, ka valstsvienību nozīmīgajā futbola turnīrā vadīs cits speciālists.

Pasaules kausā Irāna spēles sesto reizi, pirmo reizi valsts vēsturē cenšoties pārvarēt grupu turnīru. Pirms četriem gadiem Krievijā Irāna ar vienu uzvaru, vienu neizšķirtu un vienu zaudējumu nepārvarēja grupu turnīru. Tiek ziņots, ka par nākamo galveno treneri varētu tikt iecelts kāds no vietējiem speciālistiem.

2022. gada Pasaules kausā Irāna spēlēs B apakšgrupā ar ASV, Anglijas un Velsas izlasēm. Tikmēr Dragans Skočičs trenera karjeras laikā vadījis tādas komandas kā ''Rijeka'', ''Interblock'', ''Al-Arabi'', ''Al Nassr'', ''Malavan'', ''Foolad'', ''Khooneh be Khooneh'' un ''Sanat Naft''.

Izmantotie resursi:
https://en.irna.ir/news/84818317/Sk...