Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Uzreiz pēc izstāšanās no PK no izlases atvadās Brazīlijas galvenais treneris

Rolands Eliņš

Uzreiz pēc izstāšanās no PK no izlases atvadās Brazīlijas galvenais treneris
Tite. Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases galvenais treneris Tite pēc zaudējuma Pasaules kausa ceturtdaļfinālā pret Horvātiju pavēstījis, ka atstāj savu amatu. Šāds gan bija viņa nodoms jau pirms turnīra.

"Sāpīga neveiksme, taču ar to samierinos. Aplis noslēdzies," sacīja Brazīlijas treneris Tite, apliecinot savu atkāpšanos no amata.

Tite jeb Adenors Bači vadīja Brazīlijas izlasi kopš 2016. gada. Viņš jau iepriekš bija izteicies par to, ka PK2022 būs viņa pēdējais turnīrs kopā ar Brazīlijas izlasi, un šo nodomu viņš piepildīja uzreiz pēc savas izlases izstāšanās no Pasaules kausa.

Brazīlija aizvadīja iespaidīgu turnīru, jau pēc pirmajām divām kārtām nodrošinot uzvaru apakšgrupā, kā arī izcēlās ar drošu uzvaru astotdaļfinālā pār Dienvidkoreju. Brazīlija tika uzskatīta par visa turnīra galveno favorīti, taču šodien nespēja pieveikt Horvātiju ceturtdaļfināla spēlē. Pamatlaiks noslēdzās ar 0:0, papildlaiks ar 1:1, bet pēcspēles sitienu sērijā Horvātija bija pārāka.

Tites vadībā Brazīlija kļuva par "Copa America" čempioni 2019. gadā un aizvadīja izcilu PK2022 kvalifikācijas ciklu. Ar viņu galvenā trenera amatā Brazīlija izcīnīja 60 uzvaras 82 spēlēs un cieta tikai sešus zaudējumus, taču arī PK2018 neizdevās tikt tālāk par ceturtdaļfinālu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/fifa-world-cup-2...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-10 00:13, pirms 2 gadiem
Brazīlija aizvādīja iespaidīgu turnīru...

Autor, jūs nopietni???

     [+] [-]

, 2022-12-10 00:58, pirms 2 gadiem
Horvātiem pēc uzvaras vajadzēja uzdejot brazīļu rezervistu soliņa priekšā.