Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mediji: Argentīnas izlasei Pasaules kausā nevarēs palīdzēt pussargs Lo Selso

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mediji: Argentīnas izlasei Pasaules kausā nevarēs palīdzēt pussargs Lo Selso
Džovani Lo Selso (centrā). Foto: AP/Scanpix

LETA--Reuters. Argentīnas futbola izlasei Pasaules kausa finālturnīrā nevarēs palīdzēt centra pussargs Džovani Lo Selso, vēsta Argentīnas mediji.

26 gadus vecais futbolists izlaidis pēdējos divus "Villarreal" mačus pēc tam, kad oktobra beigās tika nomainīts Spānijas čempionāta spēlē. Medicīniskajos izmeklējumos tika konstatēts, ka futbolistam plīsis kājas augšstilba aizmugurējais muskulis.

Lo Selso, kurš atrodas īrē no Premjerlīgas kluba ''Tottenham'', esot izmisīgi meklējis visādus risinājumus, lai varētu spēlēt Pasaules kausa finālturnīrā, konsultējoties ar ārstiem no dažādām pasaules valstīm. Argentīnas Futbola asociācija (AFA) un "Villarreal" pagaidām nav komentējušas situāciju.

Lo Selso spēlēja svarīgu lomu Argentīnas izlases titula izcīnīšanā 2021.gada "Copa America" turnīrā, kā arī bija nozīmīgs palīgs Pasaules kausa kvalifikācijā. Izlases galvenais treneris Lionels Skaloni iepriekš futbolistu raksturojis kā neaizstājamu.

Pirms sastāva paziņošanas Skaloni ir bažas arī par citu futbolistu, piemēram, uzbrucēja Paulo Divalas un aizsarga Huana Foita, fizisko gatavību.

Argentīna Pasaules kausa finālturnīra C apakšgrupā spēlēs ar Saūda Arābiju, Meksiku un Poliju.

Izmantotie resursi:
LETA