Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases atgriešanās mājās no Islandes ieilgst lidmašīnas problēmu dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vācijas izlases atgriešanās mājās no Islandes ieilgst lidmašīnas problēmu dēļ
Manuels Noiers. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola komandas atgriešanās mājās no Pasaules kausa kvalifikācijas spēles Reikjavikā ir ieilgusi lidmašīnas tehnisko problēmu dēļ.

Vācijas treneris Hansi Fliks un daudzi Vācijas izlases spēlētāji saskārās ar novēlotu atgriešanos mājās neplānotas apstāšanās dēļ Skotijā pēc 4:0 uzvaras pār Islandi Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē Reikjavikā.

Tiek uzskatīts, ka tehniskas problēmas ir likušas naktī veikt nosēšanos Edinburgā un aizkavējušas ierašanos Frankfurtē, Vācijas Futbola asociācija (DFB) ceturtdien paziņoja savā "Twitter"kontā.

"Mūsu lidojums mājās tika novirzīts uz Edinburgu, lai veiktu drošības pārbaudes lidmašīnai," teikts DFB paziņojumā. "Tagad rezerves lidmašīna ir ceļā uz Edinburgu, lai spēlētājus, trenerus, personālu un DFB delegāciju nogādātu atpakaļ Vācijā," skaidrots "Twitter" kontā.

Ne visu spēlētāju atgriešanās mājās tika kavēta. Anglijā dzīvojošie Timo Verners un Ilkajs Gundogans savos klubos atgriezās individuāli, bet Minhenes "Bayern" Minhenes spēlētāji Manuels Noiers, Seržs Njabrī un Džošua Kimmihs ceturtdienas rītā no Reikjavikas izvēlējās tiešo lidojumu uz Minheni.