Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Tite aizstāv dejojošo Brazīlijas izlasi: "Jūs nesaprotat mūsu kultūru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tite aizstāv dejojošo Brazīlijas izlasi: "Jūs nesaprotat mūsu kultūru"
Brazīlijas izlase. Foto: Reuters/Scanpix

Katarā notiekošajā Pasaules kausā piektdien sāksies ceturtdaļfināli, un pirmajā spēlē viena no galvenajām favorītēm Brazīlija spēkosies pret Horvātiju. Pirms dueļa brazīliešu virzienā raidīti pārmetumi par pretinieku necienīšanu, kas raisījis galvenā trenera Tites sašutumu.

Astotdaļfinālā Brazīlija rotaļājoties izrēķinājās pret Dienvidkoreju, jau pirmajā puslaikā iesitot četrus vārtus. Uzvarētāji pēc precīzajiem sitieniem ļāvās sambas ritmiem, un futbolistiem pievienojās pat 61 gadu vecais Tite.

"Viņi varētu būt mani mazbērni, un tas ir veids, kā mēs varam veidot saikni. Ja man jādejo, lai mēs būtu vienoti, tad es dejošu," skaidroja Brazīlijas izlases galvenais treneris. "Negrasos atvainoties, kad daļa no mūsu kultūras ir dejas un priecāšanās."

Bijušais "Manchester United" kapteinis un televīzijas personība Rojs Kīns izteicās, ka dejošana pēc gūtajiem vārtiem ir necieņa pret sāncenšiem.

"Nekomentēšu cilvēku, kuri nezina Brazīlijas vēsturi un kultūru, teikto. Gribu saikni ar cilvēkiem, kurus mūsu vēsturē cienu. Cenšos tieši viņu dēļ. Pie mums bērni dejo pēc saviem vārtiem, jo tā ir daļa no Brazīlijas kultūras. Tā nav necieņas izrādīšana – tā ir daļa no mums. Un mēs turpināsim tādā pašā garā," pauda Tite.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  +2 [+] [-]

, 2022-12-08 18:36, pirms 2 gadiem
Ar to ka priecājas izrāda "necieņu pretiniekam"??? Neko smieklīgāku neesmu dzirdējis

  +3 [+] [-]

, 2022-12-08 18:49, pirms 2 gadiem
hiro1005 rakstīja: Ar to ka priecājas izrāda "necieņu pretiniekam"??? Neko smieklīgāku neesmu dzirdējis
Noteikti tas var šķist kaitinoši. Šiem ieliek golu un šiem vēl jāskatās, kā brazīļi tur dejo.

  +2 [+] [-]

, 2022-12-08 19:17, pirms 2 gadiem
archy0 rakstīja: Noteikti tas var šķist kaitinoši. Šiem ieliek golu un šiem vēl jāskatās, kā brazīļi tur dejo.
Kīnam jau golu neielika. Viņš laikam iedomājies, ka ir korejietis. Man jau šāda vieda atrakcijas liekas normālas, un es galīgi nesaprotu, kas tur var būt kaitinošs. Iesit savus vārtus pretī un parādi savu deju!

     [+] [-]

, 2022-12-08 19:20, pirms 2 gadiem
Eu perikl. Tu tak esi Kvils vai ne?

  +2 [+] [-]

, 2022-12-08 20:42, pirms 2 gadiem
Kīns lai labāk skatās un komentē savus ceļos krītošos angļus. Neredzu tur nekādu necieņu, it īpaši zinot D-amerikāņu kultūru. Smejies un dejo, kad ir 7:1, raudi un vaidi, kad ierij ar 1:7, viss dabiski.

     [+] [-]

, 2022-12-08 23:46, pirms 2 gadiem
Nezinu, cilvēkam no malas varbūt var šķist dīvaina tā dancošana, dīvainas paražas, bet nekādu necieņas izrādīšanu es gan tur neredzu.

     [+] [-]

, 2022-12-09 00:40, pirms 2 gadiem
Witcher rakstīja: Kīns lai labāk skatās un komentē savus ceļos krītošos angļus. Neredzu tur nekādu necieņu, it īpaši zinot D-amerikāņu kultūru. Smejies un dejo, kad ir 7:1, raudi un vaidi, kad ierij ar 1:7, viss dabiski.
Kīnam angļi nav nekādi "savi" , jo vīņš ir īrs. Bet, nu bišķi prātu izkūkojis ar šādiem izteikumiem ….

  -1 [+] [-]

, 2022-12-09 00:45, pirms 2 gadiem
archy0 rakstīja: Noteikti tas var šķist kaitinoši. Šiem ieliek golu un šiem vēl jāskatās, kā brazīļi tur dejo.
totāls BS. abām komandām taču ir 11 spēlētāji laukumā, ne ? Ja negribi, lai tevi uz laukuma pazemo, spēlē labāk. neļauj viņiem gūt vārtus.

  +2 [+] [-]

, 2022-12-09 07:12, pirms 2 gadiem
Tad jau visādas kreklu vilkšanas un visādi Siiii un plātīšanās pēc vārtu guvumiem arī ir necieņa pret pretinieku? Davai pēc goliem visi tgd ar akmens sejām ejam atpakaļ uz savu laukuma pusi un nekavējam spēli!

     [+] [-]

, 2022-12-09 08:08, pirms 2 gadiem
Ivijis rakstīja: Tad jau visādas kreklu vilkšanas un visādi Siiii un plātīšanās pēc vārtu guvumiem arī ir necieņa pret pretinieku? Davai pēc goliem visi tgd ar akmens sejām ejam atpakaļ uz savu laukuma pusi un nekavējam spēli!
Un pa ceļam vēl jāatvainojas pretiniekam !

  +1 [+] [-]

, 2022-12-09 08:17, pirms 2 gadiem
Tas ir tas pats,kad krievi nez kāpēc grib lai visa pasaule dzīvo pēc viņu izpratnes,katrai tautai un katram cilvēkam ir tiesības būt ar savām iezīmēm un īpatnībām ,jo visi esam ciemiņi šajā deva radītajā pasaulītē.

     [+] [-]

, 2022-12-09 09:26, pirms 2 gadiem
Es nepazīstu Tavu brandžu, Tu nepazīsti manējo...

     [+] [-]

, 2022-12-09 11:51, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Eu perikl. Tu tak esi Kvils vai ne?
Neesmu es Kvils.

     [+] [-]

, 2022-12-09 16:41, pirms 2 gadiem
perikls rakstīja: Kīnam jau golu neielika. Viņš laikam iedomājies, ka ir korejietis. Man jau šāda vieda atrakcijas liekas normālas, un es galīgi nesaprotu, kas tur var būt kaitinošs. Iesit savus vārtus pretī un parādi savu deju!
nuuuu, visādi var traktēt. Piemēram – teiksim situācija, mana komanda iesit vārtus Tavai komandai un tad visi nostājas rindiņā smejas un rāda ar pirkstiem uz vārtsargu. Es teikšu, ka tā ir daļa no komandas kultūras, tā ir priecāšanās par vārtiem utt. Kā jutīsies Tu? viss ok - turpinām futbolu? nu nē, taču...

     [+] [-]

, 2022-12-09 16:43, pirms 2 gadiem
Ivijis rakstīja: Tad jau visādas kreklu vilkšanas un visādi Siiii un plātīšanās pēc vārtu guvumiem arī ir necieņa pret pretinieku? Davai pēc goliem visi tgd ar akmens sejām ejam atpakaļ uz savu laukuma pusi un nekavējam spēli!
Maksimam Trivaškevičam par šo ir humoristiks skečs - ko darītu katras profesijas pārstāvis, kad pabeigtu darbu. Teiksim šuvēja, kad pabeidz kleitu dāmai, izskrien pa tirgus laukumu skaļi bļaujot - jāāāāā. vai Maxima pārdevēja, izsitot čeku nokliedzas - Jāāāāā, vēl novelk kreklu, vai uzmet salto un kolēģes steidz apsveikt
humors ir humors, bet... ja godīgi - ir mazliet jocīga tā plātīšanās

  +1 [+] [-]

, 2022-12-09 21:18, pirms 2 gadiem
Dejojošie jenoti aizdejoja pirms h ar visu jūsu kultūru

     [+] [-]

, 2022-12-10 00:40, pirms 2 gadiem
Aizdejoja atpakalj uz majam.