Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Ēriksens: "Mans mērķis ir spēlēt Kataras Pasaules kausā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ēriksens: "Mans mērķis ir spēlēt Kataras Pasaules kausā"
Kristians Ēriksens. Foto: Reuters/Scanpix

Dānijas futbola izlases pussargs Kristians Ēriksens, kurš vasarā Eiropas čempionāta mačā zaudēja samaņu un vēlāk pārcieta sirds operāciju, norādījis, ka vēlas atgriezties ierindā līdz novembrim, lai varētu doties uz Pasaules kausu Katarā.

Pasaules kauss norisināsies no 21. novembra līdz 18. decembrim, turnīru uzņemot piecām Kataras pilsētām. Dānijas izlase kvalifikācijā uzvarēja deviņās no desmit spēlēm, aiz muguras atstājot Skotiju, Izraēlu, Austriju, Fēru salas un Moldovu. Ātrāk par dāņiem ceļazīmi ieguva tikai Vācijas futbolisti, kā arī Kataras izlase, kam dalība pienākas automātiski.

"Mans mērķis ir spēlēt Pasaules kausā Katarā. Tas bijis mans mērķis jau no paša sākuma," otrdien intervijā ar Dānijas raidsabiedrību DR1 teica Kristians Ēriksens. Pussargs atsācis treniņus vieglā režīmā. Viņš iepriekš pārstāvēja Milānas "Inter", ar ko kļuva par Itālijas čempionu, bet šobrīd ir bez kluba.

Līgumu ar "Inter" nācās lauzt pēc tam, kad Ēriksenam sirdī tika implantēts defibrilators, bet Itālijā ar to nav atļauts spēlēt.

29 gadus vecajam Ēriksenam problēmas ar sirdsdarbību radās jūnijā, kad Dānija Eiropas čempionāta pirmajā spēlē tikās pret Somiju. Pussargs laukumā saļima un viņam turpat tika veikta pirmā palīdzība. Atdzīvināšanas pasākumi bija veiksmīgi, un tagad Ēriksens domā par karjeras atsākšanu.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/article/soccer-e...

  +2 [+] [-]

, 2022-01-05 14:43, pirms 2 gadiem
Uz Ajax?!

  +3 [+] [-]

, 2022-01-05 15:42, pirms 2 gadiem
Idiots. Met mieru un baudi dzīvi kamēr dzīvs. Kam to vajag lai nedod Dievs nobeigsies uz laukuma.

  +2 [+] [-]

, 2022-01-05 15:51, pirms 2 gadiem
Bet ko darīt, ja cilvēkam patīk futbols pāri visam? Dzīvot pareizi un garlaicīgi ir ne visiem. Cits labprāt mirtu darot to, kas ir vistuvākais sirdij, nekā sēdēt mājās uz dīvāna uztraucoties par katru sīkumu.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-05 16:12, pirms 2 gadiem
janx13 rakstīja: Idiots. Met mieru un baudi dzīvi kamēr dzīvs. Kam to vajag lai nedod Dievs nobeigsies uz laukuma.
Idiot beidz gaudot, ne tev izlemt ko viņam dzīvē darīt. Ej maxima kastes pakrāmē.

  -2 [+] [-]

, 2022-01-05 16:25, pirms 2 gadiem
Enkurs nogrima rakstīja: Idiot beidz gaudot, ne tev izlemt ko viņam dzīvē darīt. Ej maxima kastes pakrāmē.
sīkais, nerunā, ja nesaproti dzīvi....profesionālais futbols Eriksenam ir beidzies, neviens kluba īpašnieks viņu neparakstīs, jo negrib morga ratus uz laukuma...bet uz Kataru izlases treneris var paņemt aiz cieņas un dot dažas minūtes laukumā vai uz pendeļu sišanu...džeks var spēlēt amatieru futeni utt...

  +2 [+] [-]

, 2022-01-05 16:35, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: sīkais, nerunā, ja nesaproti dzīvi....profesionālais futbols Eriksenam ir beidzies, neviens kluba īpašnieks viņu neparakstīs, jo negrib morga ratus uz laukuma...bet uz Kataru izlases treneris var paņemt aiz cieņas un dot dažas minūtes laukumā vai uz pendeļu sišanu...džeks var spēlēt amatieru futeni utt...
Delijs Blinds ar tādu pašu kaiti un mākslīgo vārstuli veiksmīgi turpina karjeru un spēlēs Katarā.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-05 16:47, pirms 2 gadiem
Nejau samaņu Eriksens zaudēja, bet apstājās sirds, divas pilnīgi dažādas lietas. Un nejau sirds operācija bija, bet tika ievietots "pace maker".

     [+] [-]

, 2022-01-05 17:43, pirms 2 gadiem
san4ito rakstīja: Nejau samaņu Eriksens zaudēja, bet apstājās sirds, divas pilnīgi dažādas lietas. Un nejau sirds operācija bija, bet tika ievietots "pace maker".
nuja. pie tam, to sirds stimulatoru jau neliek sirdī, bet gan zem ādas nelielā dziļumā.

     [+] [-]

, 2022-01-05 17:46, pirms 2 gadiem
raivisss rakstīja: nuja. pie tam, to sirds stimulatoru jau neliek sirdī, bet gan zem ādas nelielā dziļumā.
Tieši tā, veic vietējo anestēziju un ievieto parasti zem ādas kaut kur zem kreisās krūts. Bet nu kāds sporta portāls tādi autori, ko var gribēt.

     [+] [-]

, 2022-01-05 18:42, pirms 2 gadiem
Tak tie cirvji domā ka viņam pussirdi izoperēja un ielika otru daļu mākslīgu Ēriksens vēl daudz paspēs savā karjerā, kamēr šie mēsli maximas krāmes kastes

     [+] [-]

, 2022-01-05 18:42, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Delijs Blinds ar tādu pašu kaiti un mākslīgo vārstuli veiksmīgi turpina karjeru un spēlēs Katarā.
Bez Blinda arī Nankvū Kanū 20 gadu vecumā dabūja sirds operāciju un nomauca garu karjeru, tāpat arīKhalilū Fadiga. Sirds problēmas automātā nenozīmē karjeras beigas.. Protams, ir Kaslijass, kas lielā mērā infarkta dēļ beidza karjeru un ir arī, kas sirds dēļ nomiruši laukumā. Bet tādi, kā dakots tiešam, runā nezinot...