Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Sautgeits pirms 1/8 fināla: ''Mūsu mērķis ir spēli uzvarēt 90 minūtēs''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Sautgeits pirms 1/8 fināla: ''Mūsu mērķis ir spēli uzvarēt 90 minūtēs''
Gerets Sautgeits. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlase svētdien aizvadīs 2022. gada FIFA Pasaules kausa astotdaļfināla dueli pret Senegālu. Komandas galvenais treneris Gerets Sautgeits pirms mača izteicies, ka komandas mērķis ir izcīnīt uzvaru pamatlaikā.

Pēc Sautgeita stāšanās pie izlases stūres 2016. gadā angļi aizvadījuši trīs pēcspēles sitienu sērijas, divās no tām izcīnot uzvaras. Par komandas gatavību potenciālajiem 11 metru sitieniem gaidāmajā astotdaļfināla mačā tika vaicāts arī Anglijas galvenajam trenerim Geretam Sautgeitam: ''Mūsu mērķis ir spēli uzvarēt 90 minūtēs, lai izvairītos no pagarinājuma un pēcspēles sitienu sērijas. Ja spēlēsim ilgāk nekā 90 minūtes, mums jābūt gataviem gan mentāli, gan fiziski. Ticu, ka esam [gatavi].''

''Līdz šim neesam bijuši tik efektīvi standartsituācijās, kā vēlētos. Šis spēles aspekts mums noteikti jāuzlabo. Standartsituācijas, auta izspēles – tās ir mazas detaļas, kurās katra pasaules komanda cenšas kļūt labāka visu laiku,'' turpināja Sautgeits.

Pirmajā mačā pret Irānu savainojumā iedzīvojās Anglijas izlases kapteinis Harijs Keins, kurš gan piedalījās arī atlikušajās divās grupu turnīra spēlēs, vārtus negūstot. ''Mana pēda jūtas labi. To it nemaz neuztveru kā problēmu. Dienu no dienas kļūst tikai labāk,'' par savainojumu teica Keins.

''Gribētu, lai manā kontā jau ir divi vai trīs vārti, taču aizvadījām labu grupu turnīru. Nospēlēto minūšu ziņā tas nebija diez ko smags. Jūtos tik gatavs spēlēm, cik vien jebkad varu būt. Esmu spēlējis labi. Vārtu guvumi ir tas, pēc kā es tikšu vērtēts. Taču esmu nosvērts un mierīgs, un uzskatu, ka daru labāko komandas interesēs. Cerams spēšu gūt vārtus pret Senegālu,'' sacīja Anglijas izlases kapteinis.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!