Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Japānas izlases treneris: "Vienkārši spēlējām tā, lai izcīnītu uzvaru"

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Japānas izlases treneris: "Vienkārši spēlējām tā, lai izcīnītu uzvaru"
Hadžime Morijasu. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Japānas futbola izlase Pasaules kausa finālturnīra mačā pret Spāniju laukumā centās darīt visu, lai tiktu pie uzvaras, pēc panākuma pār Spāniju teica Japānas valstsvienības galvenais treneris Hadžime Morijasu.

Japāna noslēdzošajā E grupas mačā ar rezultātu 2:1 (0:1) pārspēja Spāniju, nodrošinot vietu astotdaļfinālā.

"Spēlējam pret Spāniju, kas ir viena no labākajām komandām. Pirms mača rēķinājāmies, ka tas būs grūts, un tā arī bija," teica Morijasu. "Spēlētāji ielaida vienus vārtus, taču turpināja būt neatlaidīgi un mēģināja mainīt spēles gaitu. Mēs spēlējām kā viens vesels."

Japāņi pēc pirmā puslaika bija iedzinējos, taču otrā puslaika ievadā trīs minūšu laikā raidīja divas bumbas pretinieku vārtos.

"Vienkārši spēlējām tā, lai izcīnītu uzvaru. Mūsu izdarītais spiediens rezultējās vārtos," norādīja treneris. "Runājot par to, vai bumba bija laukumā, vai arī ārpus tā, mūsdienās ir lieliskas tehnoloģijas, kas to fiksē. Ja tā tiešām būtu bijusi autā, tiesnesis neskaitītu vārtus."

Japāņi līdz ar panākumu pār Spāniju E apakšgrupā ar izcīnītiem sešiem punktiem ieņēma pirmo vietu, liekot samierināties spāņiem ar otro pozīciju. Vācija un Kostarika, ar attiecīgi izcīnītiem četriem un trīs punktiem, atradās trešajā un ceturtajā vietā un neiekļuva astotdaļfinālā.

Turpinājumā Japānas futbolisti astotdaļfinālā stāsies pretī Horvātijai, kas ieņēma otro vietu F apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-02 13:00, pirms gada
Jūs tad spēlējāt.Par to šaubu nav,tikai pretinieki diemžēl rēķināja.No vienas puses,protams,friči paši vainīgi,ka nospēlējās līdz tādam momentam.Nevajag tik atbildīgā futbola turnīrā koncentrēties uz nefutbola lietām.Starp citu,tāds pats liktens piemeklēja vāciešu domubiedrus dāņus un beļģus,Vēl tikai angļi turās

  -4 [+] [-]

, 2022-12-02 16:26, pirms gada
alguns rakstīja: Jūs tad spēlējāt.Par to šaubu nav,tikai pretinieki diemžēl rēķināja.No vienas puses,protams,friči paši vainīgi,ka nospēlējās līdz tādam momentam.Nevajag tik atbildīgā futbola turnīrā koncentrēties uz nefutbola lietām.Starp citu,tāds pats liktens piemeklēja vāciešu domubiedrus dāņus un beļģus,Vēl tikai angļi turās
Klau, jūs te visi aiz bara instinkta esat pilnīgi nojūgušies vai kā? Jau kurais debilais komentārs par "nefutbola lietām", jā, noteikti, tieši tāpēc zaudēja japānai, jo kaut kāds lieks žests prasīja nenormāli daudz enerģijas

Bez tam, apbrīnojami, cik daudz te visādu Čurbānijas kataras drauģeļu saradies, ja TIK ĻOTI traucē, ka kāds šiem ko pateicis par cilvēktiesībām. Bet ko tikai no dīvāna neatbalstīsi.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-02 16:39, pirms gada
Visapbrīnojamākais, ka tik daudziem šis jautājums joprojām ir priekšplānā pat KARA laikā. Zinu agrāk kvēlus Vācijas atbalstītājus, kas viņus vairs neatbalsta, jo pārāk mīksti un lēnīgi atbalsta Ukrainu, pārāk mīl krievu gāzi. Bet šeit cilvēkiem citas problēmas svarīgākas.

Bet jums nē, pat ja tanks iebrauks pagalmā, sazombētie prāti turpinās sašust par kaut kādām izdomātām, uzpūstām problēmām.

     [+] [-]

, 2022-12-02 17:20, pirms gada
Man ja godīgi vienalga par tām lietām,varavīksnēm utt, bet gan futbolu, Beļgi ir ārā,friči un daņi tā pat,ko lai saku par katru komandu
1- Dāņi pirms turnīra teica ka katram jārēķinās
2-Belģi(De Bruins) ar saviem tekstiem lierādija kā sevi neuzskatīja par favirītiem
3-Friči varbūt pārcentās,nepievērsa uzmanību sīkām lietām,kā jau friči!
4-Velsa žēl bet neko darīt
Lai vai kā gribēju lai Horvāti tālāk netiek
Spiediet vien paši bet tas ir mans viedoklis
Tas ka grandi izkrīt tas man gan patīk man ir TOP 4 komandas kuras gribu redzēt tālāk Portugāle,Argentīna,Brazīlija un Spāņi