Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Dunga: "Grūti spēlēt pret tādām komandām, kā Ziemeļkoreja"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Dunga: "Grūti spēlēt pret tādām komandām, kā Ziemeļkoreja"
Dunga
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Brazīlijas un Ziemeļkorejas mača (2:1) PK izcīņā, uzvarētāju treneris Dunga izteicies, ka ir apmierināts ar uzvaru, bet ne parādīto spēli, kamēr korejiešu vadītājs Kims Jong-Huns ir pārliecināts, ka viņa komanda, pat par spīti zaudējuma, šajā spēlē guvusi papildus pārliecību.

"Pirmais mačs vienmēr ir ļoti grūts un nervozs," tā saka Brazīlijas izlases treneris Dunga."Es neesmu ļoti apmierināts ar spēli, bet tā tas futbolā mēdz būt. Otrajā puslaikā ļoti uzlabojām savu sniegumu, pirmajā mēs tikai piespēlējām no vienas malas uz otru. Ir grūti spēlēt pret tādām komandām, kuras izmanto pretuzbrukumu taktiku. Ziemeļkoreja ļoti labi saspēlējās un arī aizsargājās, tomēr tik un tā Brazīlijai izdevās izveidot vairākas vārtu gūšanas izdevības."

"Jau paredzējām, ka Kakā tiks nomainīts. Viņš nebija gatavs nospēlēt 90 minūtes, jo to nav darījis jau piecus mēnešus. Vēlējāmies palielināt spēles tempu, tāpēc viņš tika nomainīts."

Kims Jong-Huns, Ziemeļkorejas galvenais treneris: "Brazīlija ir ļoti spēcīga komanda un, lai arī mēs neuzvarējām, domāju, ka mūsu spēlētāji cīnījās ļoti labi. Pirmajā puslaikā spējām apturēt pretinieku uzbrukumus – bijām sagatavojušies spēlēt pret viņu taktiskajām shēmām. Par spīti zaudējumam, mēs ieguvām pārliecību, cīnījāmies ļoti drosmīgi un domāju, ka labi aizvadīsim nākamās divas spēles."

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +5 [+] [-]

, 2010-06-16 10:19, pirms 14 gadiem
Protams ka gruuti!!!
malači Z Koreja

 +36 [+] [-]

, 2010-06-16 10:21, pirms 14 gadiem
esmu kļuvis par Z-Korejas atbalstītāju, pēc vakardienas spēles..
neko tādu nebiju gaidījis, disciplīna, pašatdeve, cīņa.. es domāju, tas raksturo z-korejas komandu..
portugālei un kotdivuārai smagi klāsies pret šo komandu...

 +22 [+] [-]

, 2010-06-16 10:28, pirms 14 gadiem
vislabākais,ka viņi nekrita pie katras sadursmes ar pretinieku,ja krita tad ar bij dabujushi pa kājām.

 +11 [+] [-]

, 2010-06-16 10:29, pirms 14 gadiem
z koreja spēlēja no aizsardzības - 5 aizsargi!! pret tādu sakārtojumu grūti gūt vārtus, taču Maikonam izdevās šo milzu aizsardzību uzlauzt , un pēc tam jau spēle palika skatāmāka, jo Zkorejiešiem nebija vairs jēgas sēdēt aizsardzībā!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-16 10:31, pirms 14 gadiem
Man ar ZKoreja iepatikās,cītīgi sekošu viņu spēlēm.GO GO ZKOREJA

  +1 [+] [-]

, 2010-06-16 10:31, pirms 14 gadiem
Ziemeļkorejas lielākais trumpis ir komandas spēle, ļoti labi vakar mācēja nosegt brazīliešus, jādomā par bīstamākiem pretuzbrukumiem, jo ja astoņi spēlētāji paliek savā zonā grūti kko būs veidot uzbrukumā, bet kopumā ļoti labs sniegums no Ziemeļkorejas puses.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-16 10:45, pirms 14 gadiem
Visu zieņu Ziemļkorejai par spēli, bet es tomēr futbolā vēlos redzēt vārtus. Vakar redzēju vienu komandu, kas vēlējās gūt vārtus, bet otru, kas spēj tik aizsargāties. Priekš manis čempionāts sācies mazliet skumji, jo lai arī ir prieks, ka komandas pasaules mērogā paliek līdzīgākas spēkos, tomēr līdz ar to tiek zaudēta lielāka iespēja redzēt to, ko mēs līdzjutēji vēlamies redzēt no futbola - vārtus! Pareizi jau Zaharovs pieminēja ar katru gadu rezultivitāte krītas. Ceru, ka nepienāks tādi laiki, kad rezultāts 1:0 kļūs par ierastu rezultātu PK.

  +8 [+] [-]

, 2010-06-16 10:46, pirms 14 gadiem
Laba komadna Z-koreja, bet nu ar grupu nav paveicies!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-16 10:49, pirms 14 gadiem
un ko Dunga sacīs pēc spēlēm ar Portugāli un Kotdivuāru, kuras ir nosacīti spēcīgākas par Ziemeļkoreju...turpinās pasaciņas stāstīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-06-16 11:15, pirms 14 gadiem
Sportiņš rakstīja: Visu zieņu Ziemļkorejai par spēli, bet es tomēr futbolā vēlos redzēt vārtus. Vakar redzēju vienu komandu, kas vēlējās gūt vārtus, bet otru, kas spēj tik aizsargāties. Priekš manis čempionāts sācies mazliet skumji, jo lai arī ir prieks, ka komandas pasaules mērogā paliek līdzīgākas spēkos, tomēr līdz ar to tiek zaudēta lielāka iespēja redzēt to, ko mēs līdzjutēji vēlamies redzēt no futbola - vārtus! Pareizi jau Zaharovs pieminēja ar katru gadu rezultivitāte krītas. Ceru, ka nepienāks tādi laiki, kad rezultāts 1:0 kļūs par ierastu rezultātu PK.
Par vārtiem: Vispār vakardien bija otra rezultatīvākā spēle šajā čempionatā...

 +23 [+] [-]

, 2010-06-16 11:18, pirms 14 gadiem
Yuri rakstīja: Patika kā viens no Ziemeļkorejas spēles sākumā pie himnas jau sāka raudāt
tu neraudātu,ja visu mūžu būtu ieslodzīts tādas sistēmas valstī un netiktu laukā,bet te vienu dienu tu jau esi pasaules čempī,kur pretī stājas varenie brazīlieši?

  +3 [+] [-]

, 2010-06-16 11:35, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Par vārtiem: Vispār vakardien bija otra rezultatīvākā spēle šajā čempionatā...
Un tas ir tas pats bēdīgākais... Spēlē gūst trīs vārtus un tā skaitās otra rezultatīvākā spēle turnīrā. Tas liecina par to cik mazrezultatīvs futbols pagaidām tiek spēlēts PK. Cerēsim, ka tas norakstāms daļēji uz koamndu pirmo spēli turnīrā.

 +16 [+] [-]

, 2010-06-16 11:36, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: tu neraudātu,ja visu mūžu būtu ieslodzīts tādas sistēmas valstī un netiktu laukā,bet te vienu dienu tu jau esi pasaules čempī,kur pretī stājas varenie brazīlieši?
tas kas raudāja visu mūžu Japānā dzīvo, ololo
Slēpts komentārs: kkk

  +3 [+] [-]

, 2010-06-16 12:47, pirms 14 gadiem
kkk rakstīja: Vinš vienkārši priekšlaicīgi jau sāka raudāt, zinot ka tāpat zaudēs
Galīgi nav smieklīgi. Ja tu zinātu, kāda viņiem tur politiskā iekārta vada, tad, manuprāt, Tu tā nesmietos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-16 14:47, pirms 14 gadiem
kkk rakstīja: Vinš vienkārši priekšlaicīgi jau sāka raudāt, zinot ka tāpat zaudēs
Man liekas, ka šajā portāla ir jāievieš vecuma cenzs, jo dažu bērnu rakstītie vervelējumi nav izturami. Ir tomēr jāsasniedz kaut kāds intelekta līmenis, lai publiski paustu savas domas. Savādāk visi šie sū***, dir** utml nav vairs izturami.
P.S. Puisīt, iepazīsties ar Z-korejas politisko iekārtu, pirms murgo. Piekrītu, nav smieklīgi!
P.P.S Tiešām, liels prieks par Z-korejas spēli!!! Malači!

     [+] [-]

, 2010-06-16 19:57, pirms 14 gadiem
Fozzy rakstīja: Man liekas, ka šajā portāla ir jāievieš vecuma cenzs, jo dažu bērnu rakstītie vervelējumi nav izturami. Ir tomēr jāsasniedz kaut kāds intelekta līmenis, lai publiski paustu savas domas. Savādāk visi šie sū***, dir** utml nav vairs izturami.
P.S. Puisīt, iepazīsties ar Z-korejas politisko iekārtu, pirms murgo. Piekrītu, nav smieklīgi!
P.P.S Tiešām, liels prieks par Z-korejas spēli!!! Malači!
Un kā tu domā izkontrolēt to vecuma ierobežojumu?

     [+] [-]

, 2010-06-16 21:14, pirms 14 gadiem
Garaiņu Andrejs rakstīja: Un kā tu domā izkontrolēt to vecuma ierobežojumu?
Atsūtīs no Z.Korejas speciālistus un Tu redzēsi, vakariņas paliks neapēstas, ka šie jau klauvēs pie durvīm