Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins netiek pieteikumā, Romanovs paliek rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubins netiek pieteikumā, Romanovs paliek rezervē
Deniss Romanovs
Foto: http://lankaranfc.com

Šodien Azerbaidžānas futbola čempionāta mačā "Khazar Lankaran" viesos ar 1:0 pieveica "Karabakh". Lai arī abu komandu rindās ir pa vienam Latvijas futbolistam, ne Andrejs Rubins, ne Deniss Romanovs uz laukuma netika.

Azerbaidžānas futbola čempionāta 11. kārtā īpaši liela uzmanība bija pievērsta "Karabakh" un "Khazar" cīņai. Viesu rindās pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriezās vārtsargs Kamrans Agajevs, tādējādi rezervē tika atstāts Latvijas spēlētājs Deniss Romanovs. "Karabakh" rindās pat pieteikumā neatradās vieta Andrejam Rubinam, kurš izlaidis jau trešo spēli pēc kārtas.

Bez Latvijas spēlētājiem aizvadītajā cīņā ar 1:0 pārāki bija "Khazar" spēlētāji, vismaz uz dienu kļūstot par čempionāta līderiem. "Karabakh" ieņem piekto turnīra tabulas rindiņu.

Ukrainas dublieru čempionātā 90 minūtes laukumā pavadījis Artūrs Karašausks, bet viņa komanda "Dnipro" līdzīgā spēlē ar 1:2 piekāpās Doņeckas "Shakhtar" otrajam sastāvām. Artūrs bija aktīvs, taču šoreiz pie vārtu gūšanas iespējām netika.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
FC Dnipro | Official site | www.fcdnipro.ua

  +3 [+] [-]

, 2010-10-30 18:15, pirms 14 gadiem
Za to pie Starkova tāpat būs sākumsastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-31 15:35, pirms 14 gadiem
Prieks par Artūru, kas cerams Ukrainā būs progresējis pa šo gadu. To mēs nākamgad redzēsim. Pārējie divi? Ar Romanovu viss skaidrs. Labi nospēlēja spēles, kamēr Agajevs bija diskvalificēts un tagad atgriežas 2. GK pozīcijā. Nav, ko cepties. Tāda ir viņa loma komandā vienkārši. Par Rubinu gan žēl. Vienīgā iespēja, šķiet, ziemā nomainīt klubus, lai gan viņš to droši vien nedarīs. Protams, pastāv iespēja, ka nespēlēšanai ir kāds konkrēts iemesls...