Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Sion" atspēlē divu vārtu deficītu pret "Basel"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Vaņina "Sion" atspēlē divu vārtu deficītu pret "Basel"
"Sion" uzbrukuma līderis Emile Mpenza
Foto: www.1909.ch

2 : 2

Sion - Basel

Šovakar Šveices Superlīgā futbolā vērtīgu punktu izcīnījusi mūsu vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Sion", kas savā laukumā atspēlējās no 0:2 un izcīnīja punktu pret čempionāta vicelīderi "Basel" - 2:2. Vaņins "Sion" vārtus sargāja visu spēli.

Pēc divām izcīnītām uzvarām pēc kārtas mūsu vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" šodien savā laukumā Šveices Superlīgas 27. kārtas mačā uzņēma čempionāta vicelīderi "Basel" ar tās galveno uzbrukuma spēku, Šveices izlases futbolistu Marko Štrelleru priekšgalā. Jau spēles sākumā abas komandas nespēlēja paslēpes, bet aktīvi meklēja iespējas uzbrukumā. Diemžēl jau 12. minūtē nācās kapitulēt Vaņinam - no tuvas distances precīzi ar galvu sita Štrellers. Puslaika turpinājumā Andrim un viņa komandas biedriem uzsmaidīja veiksme - pāris Bāzeles komandas sitienu aizlidoja vien dažus centimetrus secen mājinieku mūrim - pēc pirmā puslaika 1:0.

Otrā puslaika sākums vairs nebija tik atraktīvs, tomēr arī šoreiz vārtus guva "Basel" un Štrellers - šveiciešu uzbrucējs vēlreiz ar galvu guva vārtus, Vaņinam cerības neatstājot - 2:0. Štrelleram tie jau 21. vārti šosezon. Turpinājumā arī "Sion" varēja svinēt - maziņais Marēns 66. minūtē ar galvu, neviena nepiesegts, samazināja rezultāta starpību, bet Emile Mpenza 78. minūtē spēcīgi trieca bumbu Bāzeles vārtos, panākot jau neizšķirtu! Un tieši Mpenza varēja kļūt par mača varoni, tomēr neilgi pirms spēles beigām viņš pretuzbrukumā nesavaldīja bumbu un neizmantoja iespēju izraut uzvaru. Tomēr arī neizšķirts 2:2 "Sion" noteikti uzskatāms par veiksmīgu rezultātu.

Andris Vaņins šajā mačā īpaši bieži neiesaistījās cīņā un savu komandu pa īstam glāba vienreiz - mača beigās, kad viņš pārcēla bumbu pāri vārtu pārliktnim pēc bāzeliešu tālsitiena. Pie ielaistajiem vārtiem Andrim nav jāuzņemas vaina.

Ar 38 punktiem 27 spēlēs "Sion" turnīra tabulā ieņem 6. vietu. Nākamo spēli "Sion" aizvadīs ceturtdien, 1. aprīlī, kad ceturtā apļa pirmajā mačā atkal tiksies pret "Basel". Šoreiz - viesos.

Izmantotie resursi:
football.ch

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-27 21:11, pirms 14 gadiem
Ir labi! Tik uz priekšu.