Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko spēlē pret Doņeckas "Shakhtar", Ivanovam sezona beigusies

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko spēlē pret Doņeckas "Shakhtar", Ivanovam sezona beigusies
Deniss Ivanovs
Foto: www.psl.co.za

Šodien Ukrainas Premjerlīgā futbolā 27. kārtas mačā pret titulēto Doņeckas "Shakhtar" laukumā visas 90 minūtes pavadīja Latvijas izlases un Odesas "Chernomorets" pussargs Vladimirs Koļesņičenko. Savukārt Denisam Ivanovam sezona DĀR ir noslēgusies.

Vakar Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) notiekošajā "Nedbank" kausa izcīņā zaudējumu 1/8 finālā piedzīvoja mūsu aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētā Keiptaunas "Ajax", kas pamatlaikā un papildlaikā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Free State Stars", taču pēcspēles 11 metru sitienu sērijā piedzīvoja zaudējumu ar 2:4. Ivanovs laukumā pavadīja visas 120 minūtes. Līdz ar šo zaudējumu "Ajax" noslēgusies sezona, taču komanda turpinās treniņus vēl gandrīz mēnesi - tikai pēc tam spēlētāji dosies atvaļinājumā.

Savukārt Ukrainas Premjerlīgā futbolā šodien 27. kārtas spēlē Doņeckā "Shakhtar" ar 3:0 sakāva Odesas "Chernomorets", kuras rindās visas 90 minūtes laukumā pavadīja mūsu pussargs Vladimirs Koļesņičenko. Viņš mača garumā vienreiz ar tālsitienu apdraudēja Pjatova vārtus, bet citādi bija nemanāms. Turnīra tabulā trīs kārtas pirms čempionāta beigām "Chernomorets" ar 23 punktiem ieņem 14. vietu, par pieciem punktiem apsteidzot 15. vietā esošo "Zakarpattia". Līdere ar 68 punktiem ir Doņeckas "Shakhtar".

Visbeidzot Skotijas Premjerlīgā futbolā šodien "Dundee United" bez mūsu aizsarga Pāvela Mihadjuka pieteikumā ar 0:2 piekāpās Glāzgovas "Celtic". Ar 62 punktiem 35 mačos "Dundee United" turnīra tabulā ieņem pārliecinoši 3. vietu (priekšā un aizmugurē komandas ir vismaz desmit punktu attālumā).

Izmantotie resursi:
psl.co.za
chernomorets.odessa.u
bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2010-04-25 18:55, pirms 14 gadiem
pats tu Doņcekas ! Doņeckas !!!!!!!!1

     [+] [-]

, 2010-04-25 18:57, pirms 14 gadiem
Bļin es jau pēc virsraksta sapratu, ka Ivanomam trauma, labi ka nē

     [+] [-]

, 2010-04-25 21:29, pirms 14 gadiem
Priekš kam vēl trenēties, ja sezona beigusies?!

     [+] [-]

, 2010-04-25 23:57, pirms 14 gadiem
Nu žēl par Ivanovu. Neko darīt - nepaveicās. Arī tā gadās. Taču man ir ļoti patīkams pārsteigums par Koļesņičenko - nespēlēja, nespēlēja un te tagad 90 minūtes un vēl pret tādu pretinieku... Cerams, ka ilgtermiņā.

Izskatās, ka Mihadjukam būs bronzas kaluma medaļa. Apsveicu, taču cerams, ka nākamsezon, ja tur vēl spēlēs, treneris ļaus to vairāk nopelnīt paša spēkiem...