Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karlsons nāk uz maiņu Baku derbijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Karlsons nāk uz maiņu Baku derbijā
Ģirts Karlsons
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Azerbaidžānā tika aizvadītas pēdējās desmitās kārtas spēles. Centrālajā spēlē Ģirta Karlsona Baku "Inter" ar 1:0 pārspēja "Baku", turnīra tabulā pakāpjoties uz trešo pozīciju. Ģirts laukumā devās kompensācijas laikā.

"Baku" un "Inter" spēkošanās allaž izraisījusi lielu interesi Azerbaidžānā, kaut arī šogad nevienam no iepriekšminētajiem klubiem sezona nav iesākusies veiksmīgi. Tā piemēram, "Baku" deviņās kārtās bija iekrājis tikai 12 punktus, tādēļ komandas līdzjutēji jau ilgāku laiku pieprasa pazīstamā vācu trenera Vinfrēda Šēfera atkāpšanos. Pēc šodienas spēles attieksme pret bijušo Kamerūnas izlases treneri neizmainījās uz to labāko pusi.

1500 skatītāju klātbūtnē "Inter" jau mača piektajā minūtē atklāja rezultātu, kad pēc stūra sitiena izpildes veiklākais bija Danildo Asioli. Arī turpinājumā labāk veicās Karlsona klubam, kas bija tuvāk otro vārtu gūšanai nekā pirmo vārtu ielaišanai. Lai nu kā, vairāk vārtu tā arī netika iesists, tādējādi mačs noslēdzās ar minimālu "Inter" panākumu - 1:0.

Ģirts Karlsons laukumā devās spēles kompensācijas laika pirmajā minūtē, kad nomainīja lietuvieti Robertu Poškus. Sev atvēlētajā laikā viņš ne ar ko izcelties nepaspēja.

Citā spēlē uz rezervistu soliņa palikt nācās Andrejam Rubinam. Bez viņa ierindā "Karabakh" viesos nespēja pārvērst teritoriālo pārsvaru trīs punktos, noslēdzot spēli ar "Mugan" bez vārtu guvumiem - 0:0. Andrejs laukumā nedevās jau otro spēli pēc kārtas.

Turnīra tabulā pirmajā vietā ar 23 punktiem atrodas "Neftchi". 21 punkts ir Denisa Romanova "Khazar Lankaran", 19 - "Inter", 18 - "Karabakh", bet Pāvela Doroševa "Qabala" ar 14 punktiem ieņem sesto ailīti.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası

  +1 [+] [-]

, 2010-10-24 19:05, pirms 14 gadiem
Rubins rezervē, Karlsons spēlē 2 minūtes... Izlases futbolisti. Neiet viņiem galīgi. Šajā kārtā prieks vienīgi par mūsu Azerbaidžānā spēlējošajiem vārtsargiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-10-24 19:45, pirms 14 gadiem
Karlsson pagaidām vēl lido